Denizz44 Annelikyolundabiri Bence tek isim her zaman daha sade ve güzel olmuştur bana göre Ahsen kendi başına gayet güzel ikinci bir isme gerek yok ama siz bilirsiniz yinede🌸
Annelikyolundabiri Denizz44 ben bilmem eşim bilir 😅 o 2 isim mecbur tutuyor. O yüzden ikinci bir isim peşindeyim
Ahsen21 Annelikyolundabiri bizde kız olursa Ahsen Lina düşünüyorduk ama eşim iki isim sevmediğini söyledi sadece Ahsen olsun diyor
Annelikyolundabiri Ahsen21 benimki de iki isim takıntılı. Ben de tek taraftarıyım mecburen 2 isim koyacağız 😒😅
2melekannesi_ Annelikyolundabiri kızımın adı Meryem Ahsen🩷aylarca isim arayışındaydım son olarak bu şekilde o kadar içime sinmişti ki şimdi diyorum kızıma baktıkça senin adın başka olamazmış zaten ☺️
Ahsen21 2melekannesi_ bı liste yapmışım meryemde var ahsende ben çocuk yokkende kızım olursa Ahsen olucak diyordum ama eşim Meryem isminide cok seviyor iki isim birlikte sevmiyor o ama Meryem Ahsen kulağa hoş geliyor gerçekten ☺️
Hilalcelik07 Bir öğrencimin ismi Ahsen İkra’ydı çok beğeniyordum. Ama kızıma Gökçe ismini koymak istediğimiz için koymadık. Fikir olması açısından bizimkinin 2. İsmi de Serra. Ahsen ile de uyumlu olur bence 🎀
Hilalcelik07 Bir öğrencimin ismi Ahsen İkra’ydı çok beğeniyordum. Ama kızıma Gökçe ismini koymak istediğimiz için koymadık. Fikir olması açısından bizimkinin 2. İsmi de Serra. Ahsen ile de uyumlu olur bence 🎀