Mom72626 Sabahtan beri başım ağrıyordu ha geçti ha geçecek dedim ama yok migren krizim tuttu.. parolda bir işe yaramadı. Karanlık odada yatıyım dedim iyice şiddetlendi. Önerisi olan var mııı acilllll 😢😢
Elifsaadet Mom72626 sade limonlu türk kahvesi, şakaklara viks sürüp uzanmak ılık duş, bana iyi gelen bunlar
Deletedmom231 Mom72626 Maalesef yok dünden beri çekiyorum kahretsin nasıl bir illetse ilaç içmedim fayda etmeyeceği için öyle çekiyorum🙁
Mervebuglemsura Mom72626 7 tane. CIg bademi yiyin. Üstüne bir bardak su için...basinizi ellerinizin arasına alıp 7 fatiha 7 ayetel kursi 7 la yestevi ayetini okuyun.. Allahin izniyle rahatlarsıniz..gecmis olsun. Rabbım şifa versin inş.
Nisa43 Acile git kuzum bem gittim serumunu taktılar parolun anca hafiflemişti çok zor bas ağrısı git hic bekleme
Mom72626 Nisa43 geçen gittim acile onda da serum taktılar ama kusmam çok fazlaydı migrenden dolayı. Şimdi tekrardan gitmek istemiyorum zaten faranjitim serumdan kollarım mosmor oldu 😢 evde yapabileceğim birşey var mı ?
melasya Mom72626 uyku haricind hicbisey gecirmiyo agrimi alnima sikica kalin bez sarip yatiyorum bi de nescafe zararli die bi kac yudum iciyorum napiim
Fatmakcrr Mom72626 kaç haftalıksınız canım benimde dün öyleydi. Sağlık ocağına gittim 30 hafta sonrasına iğne yapmıyoruz dedi sen erkensen git yaptır bence
Ebru0101 Mom72626 bende migrenliyim 19+5 hamileym çok sıklaştı buara baş agrım pamuga karabiber dök üzerinede limon kolonyası şakaklarıma eşarpla bagla ayaklarını da Soguk suyla yıka dizine kadar kusabilirsen kus migreni oda biraz hafifletiyor en son ensenede buz koy
Ahsenveannesi Mom72626 benimde migrenim var parol tablet etki etmiyordu ama serum olarak alinca daha iyi oliyordum benim cok carpintimda oldugu icin oksijen arti parol seeum arti bos bir serum daha yapiyorlardi acilde oyle rahatliyordum
Ebru0101 Mom72626 yok canım kim demiş onu benim doktorum hamilelik migreni daha çok tetikler diyor damarlar genişliyor ya
Yalinn8 Mom72626 yaa bugun ben de baya cektim yine bulanti kısmina bile gecmistim, 2 parol ictim, headstick surdum, bi de basimi bantla sıktim bi sure, atağa dönusmeden gecti şükür
Mom72626 Yalinn8 canım ben de bol limon sıktım sade Skoda’ya birde yarım limon yedim ilk defa baya iyi geldi. Şaşırdım 🙄