visnelicheescake Cimcime30 Canım benim yerleşme oldu ama benim şöyle oldu ben kendimi adet sandım o derece bir kanamam olmuştu bir gün sürüp kesilmişti meğerse gebeymişim bilmiyordum zaten 8+1 de kalp atışı durmuştu o yüzden kürtaj olmuştum 🥹
Deletedmom_297 Cimcime30 yerleşme kanaması her kadında olmaz ve genelde adet geçtikten sonra bebek yerleşirken olur ben 4 haftalıkken öğrendim 5 haftalıkken kahverengi leke oldu bir parmağın yarısı kadar
asil15 Cimcime30 açık pembe kahve yada sari gibi geliyor öyle pek iç çamaşırı kirletiyor sadece peçeteye silince fark ediliyor
Minasuu22 Cimcime30 canım şuan aynı durumdayız kanamam var adet gibi yoğun değil ve ağrımda yok anlamadım ne olduğunu
Minasuu22 visnelicheescake bişey sorabilir miyim ağrınız olmuş muydu kanama esnasında regl ağrısı gibi veya kasık ağrısı
zeyka 1 haftadır progestan kullanıyorum 6. haftada başladi normal de gelen akıntının renginin degismesi bazen açık pembe oluyor bazen kahverengi ara ara geliyor
Zhrcyl zeyka bende 6+2 haftalığım progestan kullanıyorum peçeteye silince geliyor bazen geliyor bazen gelmiyor
Mzzz Minasuu22 adet olmuşsun canım yerleşme kanaması öyle olmaz ayrıca adet dediğin herzaman aynı zamanda gelmeye bilir. Yerleşme kanaması pembe kahverenkli falan olur zaten çok az gelir anlaşilir adetten farklı olduğu