aanonim Kızlar bi video var ya yapanların akşamında ya da 2 gün sonra doğumu başlıyormuş deneyen var mı nasıl sonuçlar aldınız
Fatmanur12345 aanonim bekleyin kızlar videoyu bulup gelicem faydası vardır ben iki defa yapmıştım ertesi günü kontrolde 2 cm açıklık vardı
aanonim Limn activating labor diye geçiyor burda da gördüm yapanlar olmuş bende bir kere denedim daha
Limn aanonim valla ben sıcak duş pilates hurma aksak yürüyüş her gün 1 saat yürüyüş Gebelik zamanım hep aktiftim evin yerlerini elimle bile siliyorum gram ilerleme yok 39+3 üz💆🏻♀️
Fatmanur12345 Fatmanur12345 biradan bir arkadaş önermişti yorumlarinada bakarsınız ben faydası olduğunu düşünüyorum 2 defa yapmıştım ben kontrolde 2 cm açıklık vardı yatisim yapılmıştı hatta ama suni aldım sonra
Fatmanur12345 Busraa3542 bende 36+4 doğum yaptım 2 defa iki gün yapmıştım kontrolde sorunlar çıktı bebekte benimde alttan 2 cm açılmam vardı mecbur verdiler zorunlu doğumu başlattılar bebeğin karin çevresi 1 ay kadar gerideydi
Busraa3542 Limn ilk kızımda aldım zordu yani kendi sancıında zor ama ınsanın kendı sancıso gıbı yok bana kalırsa
Busrabzkrt Fatmanur12345 bebeğinizin durumu nasıl kuveze girdimi kaç kilo doğdu bende şuan 36+2 yim erken doğum riski var panikle evde öylece yatıyorum