senem0987 Valla benimde 19 Aralık gözüküyor doğum tam 40+0 oluyor 19 aralıkta ama 19 aralıktan önce de gelebilir ama ocağa kadar içimde kalacağını düşünmüyorum 😂 yoksa bende sene kaybetsin istemezdim
Ozgemlym Leylak34 tahmini doğum tarihimiz 31 aralık bizde düşündüm ya gerçekten 31 aralık olursa diye ama değişmiyor maalesef
Ozgemlym Leylak34 şansımızı deneyeceğiz 😊 eğer tam gününde gelirse kızım öyle olmuştu tam 40+0 da geldi bakalım bu minnak kız napcak
Leylak34 Otuzarti3 ben de Kasım doğumluyum ama benden 2 ay sonra doğan kuzenim bana abla diyor 😁aramızda 1 yas var diyip kuculup cebime giriyor. Bu tür şeylerle uğraşsın istemiyorum anayım ben ana🥰🫠
Otuzarti3 Leylak34 Evet bu sorun gerçekten insanlara hayır bakın ben son aylarda doğduğum için ilk aylar doğan biriyle aynı olmuyor diyorum yaşını küçük gösteriyor diyorlar :) of çok can sıkıcı
minikari Leylak34 benimde doğum tarihi 29 Aralık gösteriyor ama öncesi de olabilir bunu ben de hep düşünüyorum ama sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil 😍
hamilesavis19 Neden sene kaybediyor gözüyle bakıyorsunuz anlamadım? İster senesinde okuluna yazdırın ister bir sene sonra yazdırın. Bu zaten sizin isteğinize bağlı
Leylak34 TAkilicci ne gerek var olup olmadığını sormadım mümkün mü diye sordum zaten .Cevap da verdi arkadaşlar.
Deletedmom_297 Leylak34 bu sizin kararınızda olan bir şey değil hastanedeki doğum belgenizle yapıyorlar kayıtı hastanede ne zaman doğduysa onu yapar hani 31 aralıkta doğsa rica minnet 1 ocak yazılabilir mi oda şüpheli arkadaşım 29 aralık doğum yaptı 1 ocak yazmadılar
Leylak34 Deletedmom_297 Benim Arkadaşımda 1 2 gün erteleme yaptılar geçen sene .ama benim gibi 10 gün fark olunca olmuyormuş.
Erurtane Leylak34 mümkün değil doğum saatine kadar yazılan doğum raporuyla kimlik çıkartılıyor ben de aralıkta doğum yapacağım 21 Aralık gözüküyor ne gibi bi zorluğu olabilir hiç aklıma gelmemişti bu benim de merak ettiğim için soruyorum
Bumah Leylak34 malasef yazılmıyo yeğenim 25 aralık dogumlu onu yazdıramadılar hep bir sene kaybedicek yastan ötürü