peroksizom Bende 5+3 üm, bi tek göğüs hassasiyetim vardı düne kadar, Bugün biraz yorgunluk var üstüne eklendi sanki
peroksizom Bende 11 ağustosta gidecektim kalp atışını dinlemek için ((6+2) olmuş oluyor,) devlet hastanesine ama erken mi olur diye düşündüm 1 hafta daha mı beklesem
cizgilidefter peroksizom sizinle aynıyız neredeyse. Ben de haftaya salı gidiyim hem kese hem kalp inşallah duyarız diyorum ama emin de değilim. İlk defa yaşayınca bu süreci insan kararsız kalıyor
tnds 5+1 deyim bende şuan. Dün ilk kadın doğum uzmanına muayene oldum ve kese göründü. 1 hafta sonra kalp atışını duymak için tekrar gideceğim🌸 ilk etapta kasık ağrısı çok yaşamıştım ama şuan daha çok baş ağrısı ve ara ara baş dönmesi yaşıyorum 🥹
visnelicheescake evosu her gebelikte belirti bekleyemeyiz çünkü her gebelik kendine özel mesela ben toplam 4 tane gebelik getirdim tabii ki de 2 tanesi düşük bir tanesi 3 yaşında bir tanesi de 5+4 haftalık hamileyim hepsinin belirtisi birbirinden çok farklıydı birbirini tutmuyor
kimchikimdi evosu Benim hiç yoktu hatta 8 haftamin başında öğrenmiştim ama hep uyuyordum. Öğrendikten sonra ağrı olsun diye dua ederdim öyle anlaşıldığını sanırdım ama herkesin hamilelik süreci ayrıca içini ferah tut🎀
kimchikimdi evosu İnşAllah sağlıcakla doğumun gerçekleşir ve lütfen güzel düşün çok endiseli olursan ister istemez vücudun ona göre tepki verir. 💖
cizgilidefter peroksizom bugün baya bir halim yoktu, sancılar. Daha mide bulantısı yok diyebilirimm. Sizde?
ceydans visnelicheescake regl göre bugün 6haftalık . Karnımdan bakınca kese göremediğini söyledi beta istedi yarın tekrar çağırdı??
visnelicheescake ceydans alttan baksaydı o kadar zor değildi yani kayıplarda ve bence pıhtılaşma da riske qtilmamali diye düşünüyorum ben kanda netlesince doktor direk verdi
peroksizom cizgilidefter bende aynıyım ilk defa bugün sabah bi hafif bulantım oldu geçti Yorgunluk var fazlaca o kadar başka bi şey yok çok şükür
ayseel visnelicheescake sanırım bende artık 5 haftalık oldum veya olmak üzereyim birazdan ogrenecegiz 🥰
eni67 Ben 7+4 benim tüp bebek olduğu için sürpriz öğrenmedim tam 5+1 de keseyi gördük 6+1 de kalp atışını duyduk hamdolsun Rabbim herkese yaşatsın benim gibi yıllardır bekleyen isteyen bütün arkadaşlarıma inşallah sadece transfer olduğum günden beri kasık batman var bel ağrım oluyor bu aralar lekelenme mevcut ama günde 6 tane fitil kullanıyorum doktor o da yapabilir dedi inşallah her birimiz sağ salim alırız yavrularımızı
visnelicheescake eni67 fitil sayınız fazla değil mi tabii ki de bilmediğim için soruyorum ama ben de 4+6 haftalık kese gördüm Bir dahaki randevum 6+0′da İnşallah kalp atışını duymak nasip olur 2 bebiş
nilefill eni67 6+1 de kalp atışlarını Vajinal mi duydunuz karından mı ? ☺️ benimde 6+1 de randevum var henüz kese ve kalp atışı için gitmedim ilk randevum