Ebru0 supermooomy erkek bebeklerde erken haftalarda belli oluyormuş cinsiyet. Hamileliğiniz nasıl geçiyor? Öyle hurafelere uygunmu geçti yoksa alakası yok mu
supermooomy Ebru0 hamileliğim bu haftalara kadar aşırı zor geçiyordu çok yoğun bulantılar yaşadım günlerce serumlar ile beslendim çok şükür şu an daha iyi dönemdeyiz
incei Merhaba 10 haftalık hamileyim ben de, martın 20 sinde doğum gösteriyor. 2. Gebeliğim. Biraz zor geçiyor. Sizlerin nasıl?
Civcivim33 semap_13 ayy aynıyız bugün benimde 12 hafta oldu yarın kontrol var galiba ikili test yapılacak biraz tedirginim 😥
merveyletoprak Benimde tam 8 haftalık ama doktor sende kan pıhtılaşması problemi olabilir düşük yapabilirsin diye korkurtu biraz hiç bu tarz bişey yaşayan oldu mu 😒
semap_13 merveyletoprak bende kürtaj olmuştum bebeğin gelişimi iki hafta geride demişti sonradan bebeğin kalbi durdu karnımda kürtaj oldum bende ama korktuğun gibi bir şey değil uyutuyorlar seni işlem o şekilde oluyor
semap_13 Civcivim33 ben sadece detaylı ultrasona girmeyi düşünüyorum ikili ve dörtlü testi yapmayı düşünmüyorum açıkçası
Kkkbbbrrraaa Herkese merhaba bende 10+4 teyim biraz zor geçiyor koku hassasiyet bulantılarla.. bende cinsiyetini çok merak ediyorum ilk gebeliğim cinsiyeti öğrenenler buradan paylaşırsa iyi olur🌸
Busraaaakkk Kkkbbbrrraaa Benimde bulantılar devam ediyor ilaç kullanıyorum valla canım sen kullanmadın mı
katlav 11+3 bugün mide bulantısı olmadığı anlarım mide yanması ile geçiyor. 😔😔 11+6 da doktor randevum var. İnşallah güzel geçer 🌸🌸😇
ebocukk Kızlar ben 13 haftalık oldum Fetal dna yaptıran var mı aranızda ben yaptırdım sonuçlar iyi geldi hatta cinsiyet öğrendik erkek ama ultrasonda daha görmedik perşembe bakıcaz rüyalarımda hep kız görüyordum