ozlem7090 19 Mart görünüyor doğumum , bugün 9+5 iz 🌸 7+6 da kalp atışlarını duymuştum ☺️ sizde de öyle oluyor mu ben günaşırı gidip görmek istiyorum 1 ay çok uzunmuş gibi geliyor randevu araları için 🤭
yasen1 ozlem7090 valla benım ıkıncı gebeliğim şuan uyku modundan başka bişey anlamıyorum aşırı uykum var hep yatsam uyusam yeri
ozlem7090 2kizanne sizin de mart sonuymuş bakarsınız erken gelmek ister bebis , belli olmuyor diyor Dr lar 🌸 neden o tarih istediniz özel bi sebebi yoksa ☺️
2kizanne ozlem7090 özel bı sebebi yok tabiki ama biz ailecek beşiktaşliyiz eğer 19 da olursa 19.03 oluyor o yüzden
ozlem7090 yasen1 o hepimizde var yaa çalışıyorum ben ve öğle aramda kafamı nereye koysam uyuyorum bi saat 😂
Maviice yasen1 🧿 maşallah nasıl mutlu olunuyor dimi 😍 Yarın da bizim kontrolümüz var geçen sefer duyduk ama insan hemen tekrar duymak istiyor☺️
Ebru0 supermooomy erkek bebeklerde erken haftalarda belli oluyormuş cinsiyet. Hamileliğiniz nasıl geçiyor? Öyle hurafelere uygunmu geçti yoksa alakası yok mu