ilaydasokman sehnazz000 eşim her zaman benim için her şeyi yapabilir zaten özel hastane olacağı için en kötü destek isteriz. Odalar zaten küçücük oluyor hem anne hem eş istemiyorum o yüzden. Bir de bilirsiniz anneler biraz karışıyorlar ama eşle bir şeyleri sıfırdan deneyimlemek evet zor olabilir ama süreç bizim sürecimiz diye düşünüyorum
Bebivekedi ilaydasokman eş tabi ki baba olmuş bu karar ortak alınmış adam bazı şeylerin farkına varmadan eve gönderilmiş bana saçma geliyor eşinizde size güzelce bakabilir bebegede yardım edebilir
gorkemakdmr Bebivekedi çok haklısınız yani hastanede başlarsa bebişin bazı sorumluluklara evde iken işimiz de kolaylaşır ve bi çok doktor anne dışında baba ilede ten tene teması bebiş için çok öneriyorlar
gorkemakdmr ilaydasokman ozman eşiniz olur yanınızda bazı devletlerde sadece bayan istiyorlar refakeçiyi
Bebivekedi gorkemakdmr evet tabi ki çok önemli bunlar eşler ne olduğunu anlamadan bir bakmışsın evde horul horul uyuyor 😂
Bebivekedi gorkemakdmr bence çok kolay baba oluyorlar bebek bakımını üstlenmeliler emzirmek dışında herşeyi yapabilirler 😂😂
gorkemakdmr Bebivekedi aynen en azından doğumdan itibaren yapsınlar nasıl eğitirsen öyle gider derler
Hazalert ilaydasokman hangisinin daha çok faydası olacağına inanıyorsanız o kalmalı. Benim ananem gençti onun daha çok faydası olur diye düşündüğüm için o kalmıştı. Eşiniz örneğin evhamlı işte uykusu ağır vs ise anneniz kalsın veya tam tersi ise eşiniz siz karar verebilirsiniz buna
Amabanavardendi Kesinlikle anne bebegi emzirme tutma yatırma kaldırma banyosu vs derken hem deneyimlerinden tecrübelerinden dolayı hemde yavrunun yavrusuna anneannesinden iyi kimse bakamaz( annenin dogum sürecinden sonrası için)