SM5534 Merve-tns28 Ben İstanbul Bahçelievler memorial hastanesinde doğum yaptım mükemmel bir hastaneydi herseyinden çok memnun kaldım
Yenibirannee Merve-tns28 zeytinburnu avrasya hastanesinde aynı doktorla 3. doğumumu yapacağım inşallah 🌸
Yazmelegi_ Merve-tns28 ilk kızımı kayseri medical palace de doğum yaptım bunu da nasip olursa orda yapicam
lena36_ Merve-tns28 bende çok merak edıyorum bende Kocaeli Gebze’de oturuyorum simdi devlette doğum yapmak istiyorum hangı hastane hangı doktor daha iyidir yardımcı olur musunuz
Merve-tns28 SM5534 Bende bahçeli evler medipol düşünyorum doktorumdan cok memnunum ama insan bi kararsız kalıyo sanki 😄
SM5534 Merve-tns28 doktorunuzdan memnunsanız devam edin hastane temiz düzgünse en önemlisi doktorunuz iyiyse devam edin tabiki hakkınızda hayırlısı olsun inşş 🙏
Efendininannesi Merve-tns28 bende o hastaneye gidiyorum doktorum muhabbet hanım yarın kontrolüm var hatta
Esmademir34 Efendininannesi ayy benimde yarin vardi normlde iptal ettiler ya ameliyati cikmis hocanin sizin kactaydi randevu ben cok erkene almistim sabah🤦
Merve-tns28 Efendininannesi çok yogun olması dışında çok iyi bir doktor bekleme süresi bazen uzaya biliyo 😃
Efendininannesi Merve-tns28 evet memnuniyet fazla bende çok memmunum 1 saat beklediğimi hatırlıyorum 🤗
Merve-tns28 Efendininannesi ilgi güzel ya o yüzden beklemek bizler için sıkıntı değil ama eşler için sıkıntı oluyo 🤣
Esmademir34 Merve-tns28 Benim eşim sinirleniyor en son giricem diyor zor sakinleştiriyorum erkekler beklmekten nefret ediyo🤣