Sidal Yenibirannee merhaba ücretsiz mi yaptırıdnız acaba bir de önce kadın doğum doktoru görmeden direk perinatalojiden randevu alabiliyormuyuz
Bebis25 Yenibirannee Saçma geldi bana o kadar yüksek olması özel hastane De 4 binden başlıyor. Ben ücretsizdir veya en fazla bin TL dir diye gidecektim oraya bana uzak aslında ama o civarlarda ödeyeceğime özele gitmej daha mantıklı geldi bana
Sidal Yenibirannee anladım yine de dışarı göre fiyatı çok iyi ben 6500 fiyat istediler sizin mesajınızı görmem iyi oldu bakayım bende randevu bulmaya çalışayım teşekkür ederim
Sidal Yenibirannee bende şimdi randevu buldum şana eseri ama perinatoloji yazmıyor başka bir hanımefendi yazmış onun aldığı gibi aldım buldum randevu sizin Koray beyde şuan yok akşam yine bakacağım acaba yine de detaylıya muane ederler mi :(
Yenibirannee Sidal bilemiyorum öğretim üyesi bölümünde kadın doğum seçin en aşağıda sağ kısımda koray gök perinatoloji yazıyor ben ordan aldım aksam 8 de hemen almak gerekiyor hemen doluyor yoksa
Sidal Yenibirannee evet evet gördüm ama dolu alamadım ama arayıp sordum aldığım doktorda yapıyormuş artık ona gideceğim kısmet çok teşekkür ederim
Sidal Bebis25 özelde 4 e bulsam giderdim ama 6.500 e uygun burada İstanbul’da yaşıyorum artık ben aldım randevu gideceği
Yenibirannee Bebis25 ben hiç bulamadım özeller 5 binden başlıyor birde çoğu perinatoloji doktoru değil radyoloji doktoru. ben çok memnun kaldım kalp damar kan akışını bile gösterdi koray bey cihazları çok güzeldi bu 3. gebeliğim hepsinde girdim diğer kızlarımda özellere gittim hep ama en çok bunda memnun kaldım diyebilirim
Bebis25 Sidal Ben Anadolu yakasında bir yerde 4.5 buldum. Kendi gittiğim hastane de 5 küsur. Henüz karar veremedim ne yapacağımı. 20 haftamdayim daha yeni. 21 bitince girerim diye düşündüm geç olmaz umarim
Bebis25 Yenibirannee Anladım doğrudur. Benim evime uzak kalıyor o yüzden takıp oldum hastanede radyolojiye yaptıracağım muhtemelen ☹️
Kucuk_dunyam Kızlar perinatoloji uzmanı Mahmut Güngör den randevu alıp gittim kendisinin özel yeri var incirli Bakırköy yolunda memnun kaldım 1 saati geçti muayene ama ufak bir sorun gördüğü için çapa ya göstermemiz gerekiyor orayada randevu bulamadım malesef
Cagatayefe2 @Yenibirannee merhaba Koray beye randevu almak yetiyor mu detaylı ultrason için . Kartaldan geleceğim kapıdan çevirmezler değil mi. Bi de 19+3 19+4 gibi yaptırmam lazım bakarlar mı sizce . Kusura bakmayın çok sordum ama yakın zamanda gitmiş olarak gördüm sizi
Yenibirannee Cagatayefe2 merhaba ben perinatoloji bölümü olarak aldım randevuyu ama koray bey direk detaylı bakıyor zaten odası o şekildeydi. hafta olarak bilemiyorum kendi takipli olduğunuz doktor mu istedi erken haftada peki? benim yaşadığım tecrübeye göre 21-22 hafta çok uygun oluyor öncesinde gelişmemiş herhangi birşey varsa tekrar git gel yaptırıyor doktorlar 🌸