Kucuk_dunyam Perinatoloji için Memnun kalıp önerebilceğiniz bir yer varmı 1,2 hafta içinde yaptırmam gerek ?
Yenibirannee Kucuk_dunyam cerrahpaşa öğretiö üyesi perinatoloji uzmanı Koray Gök beyde oldum yaklaşık 3 hafta önce memnun kaldım 🌸
Sidal Yenibirannee merhaba ücretsiz mi yaptırıdnız acaba bir de önce kadın doğum doktoru görmeden direk perinatalojiden randevu alabiliyormuyuz
Sidal Zeynoooom merhabalar direk arayıp randevu mu alıyorsunuz devlet mi acaba nasıl ücretsiz oluyor bilgi verirsiniz çok sevinirim
EsoMom_ Kucuk_dunyam benimki özel çok güzel ilgileniyor yüzünü göstermedi diye yine çağırdı pazartesi çok memnun kaldım fiyatı 6.700
hoppaselam Kucuk_dunyam medipol bahçelievler dr. reyhan has hanımda yaptırdım çok güzel anlatıyor memnun kaldık. 5 bin küsür şuan zam geldi tam fiyatını bilmiyorum, kuveyttürk sağlam karta indirim oluyor
Yenibirannee HavvaM0806_ hayır aşağısa kadın doğum bölümüne girin en altta direl perinatoloji bölümü yazıyor ben öyle aldım
Bebis25 Yenibirannee Bende 15 veya 18inde almak istiyorum ama tarih gözükmüyor. Nasıl alabilirim o tarihlere
mooommmmyyy medipol bahçelievler de reyhan hanıma yaptırmıştım herşeyi detaylı güzel anlatıyo 5 bine yaptırmıştım 2 ay önce büyük ihtimalle zam gelmiştir ama