sendekimsinnn 25 haftalık olduk hala bi isime karar veremedik aşırı strese sokuyo bu durum beni aklımda sadece zeyd ismi var yanına isim bulamıyorum tek koymakta istemiyorum içine sinen bi isim yok resmen ilk oğlumda ilk baştan belliydi rahattım bunda öyle olmadı önerilerinizi bekliyorum kızlar
Ezgi0808 sendekimsinnn benim ilk oğlumun ismi Timur, ikinci için isimde bende zorlandım. Kıvançta karar kıldım. Diğer seçeneklerim şunlardı: Emir, Tuna, Alp, Mete, Han
Hilossssss Tek isim koyun olmaz mı Zeyd ismi çok güzel yanına Aslan ismi de çok yakışır ama tek başına da gayet güzel bence
sendekimsinnn Hilossssss hani zeydi sanki söylemesi biraz zor gibi ya yumuşatsın diye yanında bi isim olsun diyorum
sendekimsinnn Ayseguls_baby aslan diğer oğlumun adı mirzatıda koymak istemiyorum aklımda alparslan zeyd, ali zeyd yada tam tersi ,zeyd selim ,zeyd emir var ama aşırı kararsız kaldım evet tam olarak bu dediğim yok
hizlivecocuku sendekimsinnn bumu görmeden önce aklıma ilk gelen Ali Zeyd olmuştu okunuşu da çok güzel Zeyd Han da olabilir yanına gelecek isim kısa olsa daha hoş durur bence
sendekimsinnn TAkilicci ama erkenden koymak istiyorum adıyla seslenmek istiyorum bide isimli birkaç bişey yaptırıcam kararlaştırsaydım kafam rahat olurdu