Milos Feyzzz adetim 1 hafta gecikti zaten sonra boyle siyah siyah döküntü oldu sonra kanamam oldu ama nasil anlatayım ped doldurmayacak kadar cok kirmizida degildi adet de olabilir olmayabilir de anlamadim o yuzden sali gunune randevu aldim
Feyzzz Ggggggggggg Ay banada öyle oluyor Pazartesi kan değerim düşük ona baktırıcam gitmişken hcg ye baktirim dün test yaptım ama bişey yok hafif gölgelik var sanırım bana öyle geliyor 😂🙄
Ggggggggggg Feyzzz burda paylaşılabiliyor fotoğraf ya ama nasıl tam bilmiyorum biliyosan paylaş bakalım merak ettim 🙄
Milos Ggggggggggg adetim 1 hafta gecikti zaten sonra boyle siyah siyah döküntü oldu sonra kanamam oldu ama nasil anlatayım ped doldurmayacak kadar cok kirmizida degildi adet de olabilir olmayabilir de anlamadim o yuzden sali gunune randevu aldim
Feyzzz Ggggggggggg Aaaa tüh boşuna sevindik 😀😀😀 ama hamile olmayacak birine yaptım köpürmedi dedi arkadaş şaşırdım bak şimdi
Feyzzz Ggggggggggg Porifile koydum ordan baksana canım bana mı öyle geliyor bende anlıyım 🙂 yok gibi hafif bir gölgelik var
Sengulkrgz Feyzzz idrarimda tortu tarsi bir sey vardi o sekilde geliyordu asiri tuvalete gidiyordum...hayatimda o kadar sik tuvalete gittigimi hatirlamiyorum...Somra hafif adet agrisi gibi agrilar ama cok hafif bu sekilde
Sengulkrgz Ggggggggggg insallah hamilesinozdir vallaha umutlandirmak istemem ama benim erken ogrenme aurecim bu sekilde oldu...
Feyzzz Sengulkrgz hayırlısı inşallah canım sen de baksana profile yok gibi de bana mı öyle geliyor zor görünüyor yalnoz🙂
Ggggggggggg Feyzzz googleye hızlıresim yaz ilk cıkan adrese tıkla orda dosya yükle var ordan gir istediğin resmi yükle alttada paylaşım url si veriyor onu kopyala buraya gel tekrar post yada yoruma yapıştır bu kadar canım
Feyzzz Ggggggggggg Evet canım ama eşim görür görsün istemiyorum süpriz olsun ben atınca o zaman arkasından başka bişey daha atayım var yada yok de sadece 🙂 arkadaşlara da söylemiyorum 2ay olana kadar kimsecikler söylemicem olursa 🙄