Sengulkrgz Feyzzz ben bu sekilde hamile oldugumu ogrendim.hatta inanmadim kesin olarak hamile olamayacak birine denedim kopurmedi ben bu sayede gebeligimi erken ogrendim teste daha sonra cikti bir kac gun sonra
Sengulkrgz Feyzzz yaa yarim cay bardaginin biraz saha az idrar olsa yeter li ona da bir kapak camasir suyu duktun mu tamamdir.hamile isen baloncuk oluyor biraz kopuruyor.
Feyzzz Sengulkrgz Bende karbonat da yaptım baloncuk çıktı ama şekerde köpürmedi🙂 jel çamaşır suyu koydum üzerine damlattım ve köpürdü canım inşallah bizlere dua et. Ben de sün test yaptım yok ama sanki var da bence bana var gibi gözüktü adetime 8 gün var. Senin belirtin varmıydı peki o zaman hiç?
Sengulkrgz Ggggggggggg ben limonda denedkm tuzda karbonatta ama kesjnlikle camasir auyu en dogrusuymus
Ggggggggggg Sengulkrgz biraz heycanlandım şuan biraz sonra kardeşime deneticem bakalım köpürecek mi 🙄
Ggggggggggg Senbibak inşallh bende hamileyimdir 🙏🏻 Dün normal test yaptım negatifti ama adet günüm yarın bekliyorum bakalım 🙄
Ggggggggggg Feyzzz ay inşallah 🥰 bugün aşırı bel ağrım var ve adet belirtim Yok gibi şimdilik normalde ayaklarım buz keser ama aksine sıcak bu aralar 🤷🏻♀️ Bikaç hafta önce aşırı hamile hissediyordum sonra değilmişim gibi geldi şimdi yine hamile gibiyim ve iğne batıyo gibiydi bu ay kasığıma senin var mıydı belirtin 😳
Feyzzz Ggggggggggg Bende göğüslerim şok acıyor halsizlik var ve arada öğürtü geliyor batmalar oluyor ama olmadığım zamanlarda olduğu için onu çok önemsemiyorum bide iştahım açıldı 6 ay oldu inşallah gelir beni mutlu eder🙂😞🙏
Ggggggggggg momof3 olsun kuzum sıkma canını bi kızın var bunjn da zamanı vardır inanıyorum içini ferah tut 🙏🏻
Sengulkrgz Feyzzz idrarimda tortu tarsi bir sey vardi o sekilde geliyordu asiri tuvalete gidiyordum...hayatimda o kadar sik tuvalete gittigimi hatirlamiyorum...Somra hafif adet agrisi gibi agrilar ama cok hafif bu sekilde
Sengulkrgz Ggggggggggg insallah hamilesinozdir vallaha umutlandirmak istemem ama benim erken ogrenme aurecim bu sekilde oldu...
Ceyk Ggggggggggg hamilelik testi için gittiğimde idrar tahlili de yaptırmıştım. Benimde vardı idrarımda beyaz tortu hamile olabilirsin canım
Ggggggggggg Ceyk ay inşallah yarın adet olmazsam hafta içi bigün kan vericem , inşallah hamileyimdir Dua edin nolur 🙏🏻 Umarım sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Lithium Ggggggggggg adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı Bende agrı kesici ve boğazım için bi ilaç içtim Baktım adetim 3 gün gecikti normal test yaptım ve pozitif çıktı geç döllenme olabiliyor hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ggggggggggg Lithium sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 Darısı başımıza ya inşallah hamileyimdir hafta içi bende kan testi vericem adet olmazsam 🤷🏻♀️
Ggggggggggg Feyzzz benim göğsümde aşırı bi ağrı Yok ama bana da koyulaşmış geldi psikolojik mi bilmiyorum 😂 herşey belirti gibi şuan😂
Milos Kizlarrr ben adet oldum 3 günüm yani adet gibi de degil 1 ped bile doldurmadim simdi sizin yazilarimizi okudum meraktan camasir suyu seysini yaptim kopurdu😂😂 sizce olma sansim var mi sogan kuru flanda kullanmistim bu ay
Feyzzz Ggggggggggg Ay banada öyle oluyor Pazartesi kan değerim düşük ona baktırıcam gitmişken hcg ye baktirim dün test yaptım ama bişey yok hafif gölgelik var sanırım bana öyle geliyor 😂🙄
Milos Ggggggggggg adetim 1 hafta gecikti zaten sonra boyle siyah siyah döküntü oldu sonra kanamam oldu ama nasil anlatayım ped doldurmayacak kadar cok kirmizida degildi adet de olabilir olmayabilir de anlamadim o yuzden sali gunune randevu aldim