hiranurtas uykuya dalıp uyanıyorsunuz o kısımda bişey yok asıl macera uyandığın an o agrı ile keske kaybolsam diyorsunuz yani ben oyle oldum herkesin bünyesi farklı 8 saat bişey yeme içme yasak gaz cıkartılması isteniyo zaten karnınız şiş ve gaz dolu oluyor 6. Saatte gazım cıktı çorba içtim su içtim yürüyüşe kaldırdılar iki büklüm yürüdüm en zoru yataktan kalkmak ve yatağa tekrar yatmak mutlaka refakatcın 2 kişi olsun bebeğimi kucagıma bile alamadım yürüyüsten sonra acıldım serumlar falan baya düzeldim sütüm gelmedi ertesi gün oldu sütüm yok agrım devam ama daha iyiyim sütün gelmesi imkansız zaten ne yedikte ne gelecek mama kesinlikle vermelisin (bence) sarılık oluyorlar cunku asla süt yetmiyor hemşireler o ona yeter diyor ama yetmiyor gıdım gıdım agız geliyor sadece neyse dedim 10 numarayım hersey düzeldi eve gecince felçli gibi kitlendim 3. Gün meger ayakta tutan serumlarmış 😁ama kendimi salmadım hep ayakta iş yaptım yatıp durmadım ve 4. Gün hersey cok güzeldi ben yine anestezi tercıh ederdim spinalde kesinlikle hissedeceğimi düşünüyorum ve bunda boyle olduysa spinalde daha agır geccegini düşünüyorum ben evet agrı yavas yavas geliyormuş ama bel ağrısı vs olmadı bunda ve bende panik vardı anestezici zaten bu panikle sen bizi spinalden genele cevirtirdin veriyoruz dedi ve verdi anında uyudum yarım saat sonra uyandırıp odama cıkardılar