GEBES3 yusracim evet baya bariz yani yalancı pozitif hiç bu kadar net görsem gidecek misiniz bugün test vermeye
GEBES3 yusracim hiç sanmıyorum yani bilmiyorum ama bu kada ebet görmedim ben hep böyle silik gibi gördüm burde genelde
yusracim october bende ki şanssızlığı görüyormusunuz gebelik testine ovulasyon testi karışmış allahım ya
Kubusnnn yusracim yazdıktan sonra gördüm bu resmi ya yumurtluyorsun ya da gebesin canım bende ovulasyon testi yumurtlamadan sonra koyu çıktı hemen gebelik yaptım pozitif çıktı
tahamommy yusracim aaa neyse ki piki yakalamışsın 😅 inşallah 10 gün sonra pozitifi görürsün canım, bende bakıyorum 3 gün önce negatif çıkan sonuç nasıl bu kadar koyu oldu diye şaşırdım 😅
yusracim GEBES3 canım resim attım tekrar bakar mısın erken gebelik testin için ovülasyon testi karışmış bendeki şansa bak ya
GEBES3 yusracim aaaa öyle mi 😢 a a dın attığında da var çizgi ama silik baya bi kaç gün tekrarla bakalım
Dry94_ yusracim artı med erken gebelik testinin kapağı mavımsı morumsu oluyo bu ovulasyon testi belli ki