2kizannesi30 Seymanur_ts benimki tekme atıyor artık izin vermiyorum kıskançlık yapabilir çünkü kardeşin geleceğini biliyor
Burcak61 Seymanur_ts 6 yaşında oğlum daha beterleri oluyor 6 aylığım bende ama bebekte sıkıntı yok çok şükür zavallı kızım daha doğmadan abisinden dayak yiyor
Seymanur_ts Strongirl_ benimki de çok şükür anlıyor seviyor da oyun oynarken falan darbe yiyebiliyorum
Mutlu_Bir_Anne3 Seymanur_ts Çünkü çocuklarda zaman kavramı yok, zaten kardeşi olmasını çok istiyor söylesek her gün soracak ne zaman gelecek diye. Bir de doktorumuz ve pedagog 3.ayından sonra söylemenin doğru olduğunu söyledi.
Seymanur_ts greybrde bile isteye vurmadı hiç çok şükür ara da sırada oyun amaçlı atlayıp zıplarken yanlışıkla burabiliyor bastırabiliyor onun haricindr hep gelir sever
Plansizgebe Seymanur_ts 6 aylık hamileyim karnıma çıkacağı zaman karnımı sıkıyorum kaslarımla koruyorum ve yanıma oturtuyorum hemen
Alimenur Seymanur_ts benimde öyle maalesef ama ona da laf anlayamıyoruz anlık oluyo 5 aylık oldum kızım 25 aylık büyüdükçe biraz daha zorlanıyorum
Yazmelegi_ Seymanur_ts kızım 2 yaşında 2 aylik hamileyim beni zorlayan tek şey bulantı onun içinde annemde kalıyorum. Sizde elinizden geldiğince dikkat etmeye çalışın
Biyiklikedi Seymanur_ts Kızım 3 yaşında 27.haftamdayım. Başından beri anlatıyorum kardeşin karnımda dikkat et diye. O da dikkat ediyor şükür. Arada çaprtığı oluyor ama Elhamdülillah sıkıntı olmadı