zeynepkazgann Bebeğin kalbinin durduğunu biz anlaya bilir miyiz bi belirtisi oluyor mu ben çok kuruyorum kafamda
Birhayalimvr zeynepkazgann malesef olmuyor 1 hafta once durmustu benim taa 1 hafta sonra minik bir kan gordhm wcde pecetede oyle gittim sok olduk
penbe_karisi zeynepkazgann İlk 3 ay zaten sağlıksız bir gebelikte 12 haftadan önce bebeğin kalbi duruyor doktorum öyle söylemişti sağlıksız engelli bebekler genellikle kalbi duruyormuş ya da kan pıhtılaşmasından dolayı umarım her şey yolundadır maalesef ben de senin gibiyim sürekli bu düşünceler beynimin içinde ikinci gebeliğin 3 aylık kaybettim kalbi durmuştu Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥲🥲🥲🥲🥲
visnelicheescake penbe_karisi Ah ah duygularıma tercüme oldunuz vallahi benimde 3 yaşında bir kızım var sonrası iki gebelik kaybım oldu birisi 8 birisi 7 haftalıkken oldu ama hissetmedim bile rabbim bir daha yaşatmasın evlat acısını kimseye göstermesin bende hem kan pıhtılaşması hem de yatkınlık var iğne kullanıyorum Allah kucağımıza almayı nasip etsin 🥹🥹🥹
Senabozdemir Ben anlamamıştım sadece kaşık bel ağrısı oluyordu hafıf o da ılk aylarda normal kabul edılıyordu zaten 10 haftalıkk olunca kontrol dıye gıttım meğerse 10 gün oncesınde kalp atışı durmuş
penbe_karisi visnelicheescake amin amin inşallah gerçekten atlatması çok zor ikinci gebeliğimin Mart ayında kaybettim 3 aylıktı bebeğim kontrole gidiyordum orada kalbini durduğunu öğrendim ve ben de travma yarattı şu an üçüncü bebeğime hamileyim her kontrole gittiğim zaman acaba mı diyorum acaba mı diyorum öyle öyle psikolojik kalmadı ben de yemin ederim yaşlandım saçlarıma beyaz düştü artık doktor ultrasona baktığı zaman kesinlikle ultrasona bakamıyorum ben gözlerimi kapatıyorum ta ki o kalp atış sesini duyana kadar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin emeklerimizin karşılığını versin inşallah 🥹🥹🥹🥹😭😭😭
visnelicheescake penbe_karisi amin kuzum amin gönlünü ferah tut aynı korku ve endişe bende de var her o yatağa yattığım zaman kalbim küt küt atıyor ödüm kopuyor ama rabbim veriyor o alıyor diyorum umarım bu sefer bebeklerimize kavuşuruz
kardellen penbe_karisi çok geçmiş olsun bende Haziran ayında ikinci defa bebeğimi kalp durması sebebiyle kaybettim şimdi tekrar gebelik düşünmeye korkuyorum çok zor bir süreç yaşamayan kimse anlamaz gerçekten. Siz şuanki gebeliğinizde nasıl ilerliyorsunuz ilaç iğne vs kullanıyor musunuz
penbe_karisi visnelicheescake aynen öyle ben de öyle yapıyorum Allah verdi İnşallah bize bağışlar 🥲🤗 sürekli dua okuyorum karnıma nazara da inanıyorum çok korkuyorum hiç kimseye de söylemedim 🥲🥲
visnelicheescake penbe_karisi Ben de çok inanıyorum ve bende söylemedim desen soylemeye çekinir oldum korkudan
penbe_karisi Solin27 iğne vurduğun zaman hafif karnım aagri giriyor belki çok su icmiyorsun ondan olabilir mi acaba
penbe_karisi Solin27 bol bol su iç ondan olabilir böbrek ağrın bu arada çok geçmiş olsun kontrole gittin mi ya da gidecek misin
Fuunndaaa Benimde 30 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin hareket bir gün hissetmediğim için hemen gittim ozaman, şimdi yine hamileyim çok yeni ama sürekli bi kontrol için gitmek istiyorum o travmayı atlatamadım