Ayy son 19 gün gösteriyor 🤭 Ara ara gün içinde ya da gece yalancı sancılar yaşıyorum ama ilk doğumum sezeryan olduğu için sancılara çokta aldırış etmiyor sadece beni çok zorlarsa hastaneye gidicem elbette gene 🤭 Rabbim hepimizin kucağını doldursun, isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok çok güzel bi duygu.. 3.yü Allah’ım nasip etmediği sürece bile isteye düşünmüyorum açıkçası ve şuan 2.ve son hamileliğim olduğunu varsayarak son günlerin zorda olsa tadını çıkartmaya çalışıyorum.. Haraketlerini hissettikçe bi duygu basıyor, belki de bir daha yaşamayacağım çünkü 🥹İlk hamileliğimde ilk olmasına rağmen bu kadar yoğun yaşamamıştım en fazla haraketleri olduğunda onunla konuşuyordum şimdi biraz acı çekiyorum biraz konuşuyorum çok değişik duygular içindeyim gerçekten.. doğum nasıl geçer, sezeryan sonrası nasıl geçer diye düşünürken son zamanlarımı da böyle atlatıyor gibiyim.. sanki hastane süreci bitince herşey bitecek gibi, tüm o telaşlar bi sakinleyecek ev düzenini oturtmaya çalışacağım için bu günlerimi arayacağıma eminim.. iki oğlum olmuş olacak ve inşallah büyüdüklerinde arkamda duran koca dağ olacaklar.. Herşeyden önce vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeye çalışacağım.. ☺️☺️🥰
Gece gece biraz içimi dökmek istedim 🥹☺️🫶🏻