LadyX Ebuses detaylıda netleşir sizinki de. 12-13.haftada erkek dedi doktorum 16.haftada kız olabilir dedi 22.haftada detaylı ultrasonda kız olduğu netleşti
Hamdiyevural Seyda-06 ay banada erkek dedi kesin mi yanılma yok dimi deyince kesin kesin belli dedi öyle alıştıtdım değişirse yok ya değişmez heralde büyüdü yani dimi
Seyda-06 Hamdiyevural evet ya 20 haftada iki kerede erkek görmesi başka sonuçlanamaz sanırım bende kıza çok alıştırmıştım kendimi hayırlısı olsun erkek olunca bi moralim düşmedi değil. Çok istiyordum kızı ama allah böyle nasip etmiş sağlıklı olsunda
erkekannesi__ 12 haftada erkek dedi haftaya gel netleyelim dedi . Snra kesin dedi erkek değişlmyonkolay kolay
NurAyse_nur Karumrysa cinsiyet 11 haftalikken olusuyor oglumu tam 11 haftalikti gorduk net pipiyi gosterdi ve dönmedi. Eger doktorun iyiyse ve gördüğü konusunda eminse değişmez. Cinsiyet olustuktan sonra degisme olmaz zaten doktor yanilmis olur
Meral_63 Eternal06 bana da kız dedi ama ya degisre korkuyorum 🤣 alışveriş yapıyorum da erkek te olsa giyer artık kalpli kapli 🤣
Eternal06 Meral_63 benden size tavsiye kıyafet için çok acele etmeyin🙈 ben de hevesle almıştım sonra hepsini dağıtmak zorunda kaldım
humahmet Eğer doktorunuz bacak arasına bakıp söylediyse erkektir diye değişme ihtimali biraz düşük ama yapıya bakıp yapısı erkeğe benziyor dediyse genelde değişiyor gözlemlediğim böyle
Nhrdk 14+3 te erkek dedi kordonla karışmamıştır demi şuan bi panikledim hahahah eşyaları almaya başladıkta
Bircanozygt 12.haftada pozisyonu çok uygun erkek demişlerdi o süreçte hastanede yattım şiddetli kusma sebebi ile gören her hoca erkek dedi 😅 16.haftada kontrol için gittiğimde kız dediler şok oldum 22.haftada detaylı ultrason ile kesinleşti kız olduğu 🩷
Zumruduanka160 Karumrysa iyi bi cihazda değişmez benimde 12 de erkek dedi içim emin olamıyorsun 18 de yine erkek dedi cihaz çok net ama