Karumrysa Kızlar 12 haftalık iken özele gittim ikili tarama için ultrason da bacak arasında pipi gösterdi ben de çok erken dedim. Sonra kıza dönme ihtimali var mı var mı böyle yaşayanlar
tugba-yusra Karumrysa özelde bana erkek demişti doktor devlette kız demişlerdi kızım olacak hayırlısıyla
Seyma190623 Karumrysa çok düşük bi ihtimal oluyo eğer doktorunuz emin olmasa söylemezz bizimde ikili test zamanı 12de erkekti 14te kesinleşti
emirmom Karumrysa kızın erkeğe dönme ihtimali yüksek ama erkeğin kıza düşük diye biliyorum tabi nolcagi belli olmaz son zamanlarda çok duyuyorum bu tarz cinsiyet yanılması
rumeysa3806 28+4 olduk asla bacağını gostermiyo doktorlar sadece bi çıkıntı var gibi ama kordonla karışıyo diyolar 7 aylık olduk daha doktorlar emin değil sizce değişir mi
rumeysa3806 Cinsiyet ne de diye sorsan erkek diyebilirim ama kesin konuşamam ihtimal veremem diyo bacağını kitlemis resmen
Serileydii 15 haftalık bana da erkkek dedi doktorum bakalım baya kesin konuştu değişip değişmeyeceğini ilerleyen zamanda göreceğiz
Meral_63 Eternal06 bana da kız dedi ama ya degisre korkuyorum 🤣 alışveriş yapıyorum da erkek te olsa giyer artık kalpli kapli 🤣
Egemom07 11+6 da erkek dedi 16 da göstermedi 19 da kız gibi demişti. 20 haftada fetal dna da kız olduğunu öğrendik. Bazen kordondan kaynaklı olabiliyor 11+6 da gördüğümüzde resmen pipi gibi duruyordu☺️
Karumrysa Egemom07 evet bize de pipi gösterdi %90 erkek dedi doktor emindi ben de bir sonraki devletteki randevumu bekliyorum
Yenibirannee Karumrysa banada erkek dedi net olmamakla beraber ama kızım olacak 😊 erken haftalarda yanılma olabililiyor
Dileekkkkk Haftada ℅80 erkek dedi bacak arasında bişey gözüktü 20. Haftada detaylıda doktor ben de ℅80 kız diyorum tam göstermedi dedi sonra aynı hafta tekrar doktora gıttım o da kız görüyorum sen yine de gittiğin zaman sor dedi 22 haftalık şuan henüz gitmedim ben hep kız diye hissediyordum
Ebuses LadyX kaçıncı haftada erkek dendi kız kaçta dendi acaba ☺️ bana 15te erkek dedi ama konuşmadı bile ağzından cımbızla aldım ama başından beri kız hissediyorum rüyamda bile kız eşimde kız gördü hatta ama bilmiyorum yarın detaylı var bakalım ne olacak
LadyX Ebuses detaylıda netleşir sizinki de. 12-13.haftada erkek dedi doktorum 16.haftada kız olabilir dedi 22.haftada detaylı ultrasonda kız olduğu netleşti
Seyda-06 20 haftada 1 saat arayla yapılan ultrasonda erkek dedi iki kez de pipisini gösterdi değişmez artık değil mi benim ki kız çıkabilir mi tekrar 5inde gideceğim bidaha soracağım ama net gösterdi
Hamdiyevural Seyda-06 ay banada erkek dedi kesin mi yanılma yok dimi deyince kesin kesin belli dedi öyle alıştıtdım değişirse yok ya değişmez heralde büyüdü yani dimi