Annelikyolundabiri Kızlar molfix pure&soft almak istiyorum. Ya da sleepy natural düşünüyorum. Hangi bezi tercih ettiniz, memnun kaldınız oylar mısınız? 🌸🫶🏻
hhaziran Annelikyolundabiri ilk kızımda sleepy bio naturalden çok memnundum, ilk ondan alacaktım ama premium serisine dönmüş ve çoğu kişi memnun olmadığı için molfix pure soft aldım. 40 gündür kızımda kullanıyorum memnunum. Tabi her bez her bebeğe yaramıyor
Talentedmom Annelikyolundabiri ben sleeepy beğenmedim molfix pure&soft aldım oğluma mavi molfixi kullanmıştım çok memnun kalmıştım
HariboAyicik Annelikyolundabiri Boy farkı 🤣🤣 yani benim gözle görebildiğim tek buydu klasik olan yeterli geliyor o yüzden diğerlerine yonelmedim ben
Annelikyolundabiri hhaziran evet stok yapmayacağım o yüzden. İlk etapta 1 numara hangisini alıp öncelik versem kararsızım
hhaziran Annelikyolundabiri sleepy natural lastik izi yapıyor (ilk kızımda deneyimledim) Sleepy bio natural, çok güzeldi ama premium serisi çöp Molfix premium (hastaneden 3 adet tester vermişlerdi) oda güzeldi ama uzun vadede kullanmadığım için bilemiyorum Molfix pure soft un emiciliği güzel şimdilik memnunum dediğim gibi. 1 numara ve 2 numara arasında çok fark yok beden olarak. 1 numarada ıslaklık göstergesi varken 2 numarada yok Şimdi elimdekiler bitince 3 numarasını alacağım
Annelikyolundabiri HariboAyicik gerçekten mi yaa 😅 adında şöyle premium ne bileyim pure soft görünce ayrı bi özel ürün gibi geliyor bana 😆
HariboAyicik Bebeğim ilk doğduğunda sleepy kullandım ben sürekli lastik izi oluyordu Bir de çok plastiğimsiydi çiş kokusu çok oluyordu. sonradan molfix’e döndüm
Annelikyolundabiri Talentedmom mavi olan klasik molfix. Şu an hangisindesin ve en çok hamgisinden memnunsun?
hhaziran Annelikyolundabiri 2 den sonrasını deneyimlemedim henüz😃 ama zaten benim için sorun olmuyor bezin dolu olup olmadığını anlıyorum
Talentedmom Annelikyolundabiri ben ilk oğlumda mavi renk molfix kullandım kızıma da molfix pure&soft aldım yenidoğanda onu kullanmak istiyorum bakalım nasıl olacak
Herseydenbiktim Annelikyolundabiri Molfix premium alacam hayatim stok yapma taraftari değilim şahsen, iki paket alırım baktım iyi geliyor devamı gelir
Annelikyolundabiri Herseydenbiktim ben de öyle yapacağım kuzum 🫶🏻 molfix alayım diyorum da acaba hangi serisi 😅