Nalkan Kubrakose benim doktorumda 35.haftada başlayacağını söyledi cnm çrş günü gidicem kontrole bakalım
nura23 Kubrakose bende 35de girdim. ve inanmazsınız her şey yolunda ultrasonda da açılma da yok ama sanci çıkıyor
haticestc Sareee benim gittiğim doktor 35 ten sonra nst ye alıyor bu biraz hastane ve doktorla alakalı
Sareee haticestc aynen öyle birde sancın falan yoksa erken almıyor ama artık her hafta gircez kısmetse
Nalkan nura23 cnm nts ye girmeden önce sancın falan var mıydı çoğu kişi hiç sancım yoktu o an ama nts de sancı çıktığını söylüyor genelde ben daha girmedim çrş günü giricem merak ediyorum bende
nura23 Nalkan hafif adet ağrısı gibi bişey vardı. ama çok az. Şancı ola bileceği aklıma bile gelmezdi
dml33 Kubrakose 28 haftadaym bu kontrolde gerek gorursm girceksn dedi gerek gormedi girmedm ama 28de basliyoms duruma gore benim doktorum
Betlab Kubrakose benim doktorum da 35 den sonra bakıyormuş. Bugun 34+4 olmama ragmen bakmadi. Artik 37. Haftada bakacak.
Pars Kubrakose 32. Haftamda girdim ama ilk girdiğimde sadece bebeğin kalp atışlarına bakıldı.. 2. Girdiğimde yani 35 inci haftamda benimde sancıma bakıldı.. bu arada nst😉