Deletedmom_8793 2kizanne ay allah kolaylık versin benimde nasip olurda doğum yaparsam kızım 33 aylık olacak ve felaket korkuyorum
2kizanne Deletedmom_8793 o konuda bende çok korkuyorum 5 yaşındaki fazla yormuyor ama 1 buçuk yaşındaki fena birşey sürekli mız mız
merveylmzmerve Kasık agrısı gaz sancısı gibi agrısı olan cvar mı ? Bi de ne zaman doktor kontrolüne gideceksinizzz
2kizanne merveylmzmerve benim arda kasık ağrım oluyor ama yerlesmeden kaynakli sanırım 12 sinde tekrar doktor gideceğim
Nursevv Emlly evet 11+ 3 üm bende ama 40 haftaya göre gelinimiz hep 36 37 doğurdu inşallah bende öyle olurum
merveylmzmerve 2kizanne Bende haftaya gideceğim daha sadece kan testi verdim görmeden rahat edemeyeceğim
Nursevv Emlly yaaa cidden mi benim ilk 🙈nasıl yitiyor gözünüz gerçekten ben korkuyorum ilk olmasına rağmen
Emlly Nursevv ayy ilk annelik çok özel bir duygu canım 🥹🙈 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğum zor oluyor ama kucağına alınca unutuyorsun herşeyi 🥹🥹 sağlıkla gelsinler miniklerimiz 💜🩵🌸
[silindi] 2kizanne Bende Allah nasip ederse 2026 Nisan annesi olacağım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. İnşallah hepimiz buraya güzel haberlerle geliriz.