Kitlik_irm Elisa4 ben ovulasyonla takip ettim önce elimde kaset test vardi onunla yaptım öğle saatlerinde flndi çok silik şekilde çıktı inanamayip gidip erken gebelik testi alıp yaptım o da silik çıktı birgün sonra kan tahlili verdim 39 çıkmıştı
Elisa4 Kitlik_irm sabah ilk idrarla bir tane yaptım silik çıktı Öğlen saatlerinde bir tane daha yaptım negatif çıktı
Kitlik_irm Elisa4 resim yukledim en üstteki bir gebenin günlüğü ovulasyon kaset ve erken gebelik testi 4 gün kala yaptığım bunlar
Cnsmv 8143 benimde lh testim ilk resimdeki gibi çıktı dün bu gün sabah test yaptım baya silik çıktı ama pembe renk inşallah bende hamileyimdir
8143 Elisa4 bi gebelik testi yap canm erken testlerden kaset testte hemen göstermez gebelik testi yapmadan alayamazsın ben hemen gebelk testi yaptım akşamına pozitif gördüm şuan 18 haftalıkyız
Zhde Elisa4 benim adetime 10-13 gün vardı gebelik testi pozitif çıktı bazen erken sonuç da verebilir inşallah dualarının karşılığını alirsin
Deletedmom_297 Elisa4 ben normal tette çift çizgiyi görünce evdeki ovülasyon testinide denemiştim oda çift çizgi vermişti
Deletedmom_297 Elisa4 hayır 2 gün vardı bende hep duyardım ovi testide pozitif çıkar diye evet doğruymuş ovi testimde pozitifti hatta resim var yükleyim