Cnsmv Elisa4 nasıl çıktı testiniz atar mısınız? Aynı soruyu bu gün bende sordum adete bi kaç gün var benimde t çizgim kırmızı cıktı
Deletedmom_297 Elisa4 ben normal tette çift çizgiyi görünce evdeki ovülasyon testinide denemiştim oda çift çizgi vermişti
Cnsmv Elisa4 ana sayfada sol üst köşedeki 3çizgiye tıklayın resim yükleyin yazıyor ona tıklayın açılan sayfadan yüklemeye başla yazana tıklayın fotoğrafı seçip yükleyin bağlantıyı kopyalayıp buraya yoruma yapıştırın
Cnsmv Elisa4 8 gün kala cıkmaz yani çok erken bence yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın
Kitlik_irm Elisa4 lh hormonu hep oluyor kadinalrda ama testin koyu çıkmış sen testi tekrarla istersen geç döllenme fln olabilir
Kitlik_irm Elisa4 6 gün kala yaptigim test negatif çıktı 4 kala tekrar yaptım pozitifi gördüm inşallah bebeğin seninledir Allah gönlüne göre versin
Kitlik_irm Elisa4 ben ovulasyonla takip ettim önce elimde kaset test vardi onunla yaptım öğle saatlerinde flndi çok silik şekilde çıktı inanamayip gidip erken gebelik testi alıp yaptım o da silik çıktı birgün sonra kan tahlili verdim 39 çıkmıştı