minkmom_25 -dmlaklnc0 ilk doz Tetanoz ikinci doz boğmaca Tetanoz. Zaten sağlık ocakları bu prosedürü uyguluyor. Ama ben ilkini vurulmamış olsaydım tek doz boğmaca Tetanoz vurulmayı tercih ederdim ilkinin pek önemi yok
-dmlaklnc0 Sssbbbs Gulcingul Accountant sevgidolubiranne nuraymommy sevvalklc ikibebelianne-M sevgidolubiranne kubraer Kubraduzgun diyetisyen1anne Bumah Turuncukelebek minkmom_25 gozde-3535 Accountant prensesmoana ftmagkr Kızlar yanıtlayan herkese teşekkür ederim 💖
gozde-3535 Ben tek doz tetanoz yaptırdım boğmacalı olanı yaptıramadan yurtdışına çıktım şuan burda da yapmıyorlar inşallah bir sorun olmaz🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Accountant -dmlaklnc0 evet ilki boğmacalı olandı 2. Sadece Tetanoz doktorumda öyle önerdi sağlık ocağındaki ebe de
prensesmoana -dmlaklnc0 Dün 23+1’de boğmacalı tetanoz aşısı oldum. Aile hekimi ve doktor ne derse onu yapıyorum. Araştırıyorum tabii ama onlardan daha iyi bilemem diye düşünerek sonuçta onların dediğini yapıyorum ☺️
ftmagkr Bana doktorum boğmacalı olanı önerdi tek doz , sağlık ocağı ile görüştüm 28.haftanızda yapalım dedi
ikibebelianne-M -dmlaklnc0 1. Doz tetanoz icin gitmistim ikisini bir yaptirdim bogmacali olanindan doktorumda bogmaca icin iyiki yaptirmissin bende zaten kontrolde yaptir diyecektim dedi