Miracle_1 Bebeask evet yarın tekrar test yapayım diyorum ama çıkmaz heralde eğer geç döllenme ise sizce adet olmasak da yine yumurtlama görür müyüz
Bebeask Kızlar adet olursanız ya da hamile olduğunuzu öğrenirseniz lutffeeen bana da yazın aynı durumdayız çünkü
Bebeask moeeem kız bende verdim 0.1 çıktı ya iki gün önce. sat 15 Haziran’di nerdeyse ikici regl geldi. Bak gör hamileyiz 🤲🏻🤲🏻geç döllenme 🙈🙈
Akrepkadini Bebeask aynı sorun bende de varr ayy gülesim geldi 15 haziran son adet tarihim hala adet olmadım kan verdim bugün sonuç bekliyorum 7. Gün test yaptım negatifti 12. Günde silik çıktı şaştım kaldım valla hahahahah
AnneeeG1 adnufff canım benimde sat 13 Haziran bende hala regl olmadım 26 Temmuzda kan verdim negatif çıktı seni görünce biraz umut bağladım inşallah ikimiz de hayırlı sonuçlar alırız ayın 6 sında tekrar kontrol E gideceğim bakalım
Bebeask Miracle_1 bence yumurtlamayı zamanında görmedik o yüzden her an olabilir. biz hala korunmasiz ilişki yaşıyoruz eşimle heran herşey olabilir bilemiyorum.
Miracle_1 Bebeask evet haklısınız aslında bakalım hayırlısı olsun haber edelim burdan birbirimizi gelişmelerden
Miracle_1 Bebeask benim durumda değişiklik oldu akşam üzeri lekelenmem oldu kahverengi açık pembe gibi ama şuan da öyle çok gelmiyor wc de falan pedde hafif birkaç yerde leke var gibi adet başlangıcı mı anlamadım kaç saattir de sökülmedi
Bebeask Miracle_1 yerleşme kanaması mi acaba 🥹🥹🥹🥹🥹 hadi inşallah herkes yerleşme kanamasını böyle anlatıyor hafif sildikce geliyordu diye
Miracle_1 Mariam1 gönül isterki sökülmez ama yani yerleşme akıntısı falan olur mu diye ama bakalım yarın belli olur
Mariam1 Miracle_1 umarım oyile olur da her kan gördüğümde artık son çağre kabulenmek umarım regle dönmez