Sila41_ 2kizannesi30 e hadi bakalıım ben bekliyoö böyle bakalım sabaha doğurursam yazarım mutlaka yeni bir post açarım olmazsa hatırlatırım kendimi🫶🏻❤️🤣
Sila41_ Ipek321 çok tatlısın çok teşekkür ederim allah razu olsun hanene mutluluk huzur getirsin inşallah
Seyda-06 Meltemkelesk ne kadar duysakta hep farklı bişeyler oluyor sadece başkalarının tecrübeleriyle yönlendirebiliyoriz oda böyleydi şuda şöyleydi diye bi faydamız dokunur belki diyoruz. Allah herkese kolaylık versin zehmetsiz doğumlar nasip etsin
Sila41_ Seyda-06 aminnn cümlemize inşallah bu yorumlar çok kıymetli benim için valla kendimi çok kıymetli hissettim hepiniz cevap verince çok teşekkür ederim
Sila41_ Seyda-06 valla gene lavaboya kalktım lavaboya giderken ıslaklık yoktu tekrar kurulandım yatağa girdiö şimdi
Sila41_ Seyda-06 hayıt yani su değilse bile altıma kaçırdıysam bile çok saçma 21 yaşıma gireceğim en son 10 sene önce böyle bişey yaşamışımdır o ayrı rezillik yani
Meltemkelesk Sila41_ biraz evin içinde yürü istersen ben şüphelendiğimde doktorum evin içinde yürümemi önermişti eger su geliyorsa daha mı hızlı geliyor artık bilmiyorum
Seyda-06 Sila41_ kız o zaman işedin mi şimdi 🤭 oda olabilir benim de hafta ilerledi bi vuruyor kendi kendine akıp gidecek gibi zar zor tutuyorum mesanemi kontrol edemesem gidecek nerdeyse belki öyle bi tekme yedin gitti
Seyda-06 Sila41_ olur canım olur hamilelikte herşey mübah yolda bile tutamazsın 1 yudum su içsen tanker yutmuş gibi geliverir
merveaws Sila41_ rezillik değil altınıza kaçırsanız bile çok normal çünkü bebek büyüdüğü için baskı yapıyor ve tutamama durumu çok normal bunu her hamile yaşayabilir ayıp veya utanılacak bir durum değil 🌷
Esra1999 Sila41_ kız ben ilk hamile kaldığım zaman afedersin bildiğin hem büyük hem küçük abdestimi yapmıştım😂😂😂 oturup ağlamıştım neden böyle oldu diye şimdi kahkaha atıyorum ama hamilelikte oluyo böyle şeyler
Sila41_ Seyda-06 ay bilmiyorum ki valla şaka gibi gündüzleri yaşıyorum birden aşırı baskı hissedip birkaç damla kaçırmalarım sadece çamaşırımı ıslatacak kadar oluyor başı baskılıyormuş normal demişti doktorum ama bu hem uykuda hem çok olunca şaşırdım
Sila41_ Seyda-06 hayır birde niye altıma kaçırdığımı düşündüm biliyor musun uykumda da lavaboya kalkmıştım rüyada, bir uyandım yataktayım
Seyda-06 Sila41_ aaa bak derin uyku da oluyor bak o banada olmuştu tam işerken uyanmıştım hatta yarısı gitmişti ama yatakta göl olmuştu çoktan 🤫😄
Seyda-06 Sila41_ şimdi suyun olsa çoktan devamı gelirdi canım sen güzel bi uyku uyu şimdi kafanı dağıt sabah ola hayrola su gelse ıslaklıkta hissedersin uyanırsın