Meltemkelesk Seyda-06 bazen sancı olmayabiliyormuş. Genelde suyu gelip sancisi olmayanlarda biraz bekliyorlar hala gelmiyorsa suni sancı verip baslatiyorlar doğumu
Seyda-06 Meltemkelesk çok komplike herşey ben direk suni sancı ile doğum yaptım suyumu da onlar patlattı sadece açılma başladığında ağrılarımın başladığını biliyorum ikinci de de çok tecrübe yok gibi olcak benimde acaba gelse bende böyle anlamazmıyım dye düşündüm sadece ablam böyle olmuştu suyunun geldiğini anlamamıştı ve işedim diye düşünmüştü suyuymuş
Sila41_ Seyda-06 bana da öyle geliyor biraz o yüzden de çok panik yapmıyorum, düzenli sancım bile yok normal sancım da yok,
Seyda-06 Sila41_ durumundan haberdar et rabbim kolaylık versin yardımcınız olsun. Bebeğine ve sana şifa versin 🌼
Meltemkelesk Seyda-06 benim de ilk doğumum olacak Allahın izniyle. Benim de tecrübem yok ama biraz yakınlarımdan biliyorum bir de youtubedaki doktorların ve kendi doktorumun söylediklerine dikkat ediyorum
Sila41_ Seyda-06 çok memnun oldum ankaraya geldim bir kere yemek konusunda çok çok iyi sadece yemek yemek için bile gelmek isterim
Meltemkelesk Sila41_ bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 sizin de bebeğinizin de sağlıklı olduğu kolay bir doğumunuz olsun inşallah Korkmanıza da gerek yok takip edip sakin kalın. Doğum bir şekilde başlayacak neticede :)
TKumsall Sila41_ su geldiginde sancı da hemen onunla gelmiyor yada sancın varsa su geldiği için artmıyor bir anda sızıntı halinde geliyor olabilir suyun mu değil mi diye hastanede test yapılıyor daha net öğrenebilirsin ilk dogumumda hastaneye bı abla gelmişti aynı senin durumunda uyurken bir anda ıslaklıkla kalkmış altına kaçırdığını düşünmüş ama suyu patlamış haftası küçüktü 2. Gün sancilandi bir anda o bir anlık sancida bebeğin başı gozukmustu bile odadan apar topar indirmislerdi herkesin aynı olmuyor
Seyda-06 Meltemkelesk ne kadar duysakta hep farklı bişeyler oluyor sadece başkalarının tecrübeleriyle yönlendirebiliyoriz oda böyleydi şuda şöyleydi diye bi faydamız dokunur belki diyoruz. Allah herkese kolaylık versin zehmetsiz doğumlar nasip etsin
2kizannesi30 Sila41_ endişelenmeyin sabah gidersiniz kontrole suyum patlarken ağrım yoktu 😅 2 saat sonra başladı
Sila41_ 2kizannesi30 e hadi bakalıım ben bekliyoö böyle bakalım sabaha doğurursam yazarım mutlaka yeni bir post açarım olmazsa hatırlatırım kendimi🫶🏻❤️🤣
Ipek321 Sila41_ Canım ne demek tabiki anneler hamişler olarak birbirimize yardımcı olacağız 🌸 kendini en iyi sen bilirsin tanırsın güzelce dinlen takip et dediğin gibi bir şey olduğunu hissettiğin an eşine söylersin 🌸 bol bol dua ediyorum senin için Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine 🤲🏼 ne hakkı olur mu öyle şey helal olsun tabi ki 💖
Sila41_ Ipek321 çok tatlısın çok teşekkür ederim allah razu olsun hanene mutluluk huzur getirsin inşallah