Oluyorumanlsana Bişey sormak istiyorum hanımlar ilk gebeliğim ve göğüslerim hiç görmediğim kadar büyüdüler o kadar büyüdüler ki taşıyamiyorum her biri üç kilo vardır çok büyüdüler normal mjji bide sağ göğsüm çok daha büyük sola göre sonradan iner mi 😵💫😓
Krdlnfrkn Oluyorumanlsana goguslerinizin büyümesinin sebebi süt oluşumu benimde ilk hamileliğimde çok fazla büyüdüğünü hissetmiştim
tomrisinaannesi Glprn4 sancılarım çıkıyordu 90-100 32’den beri her hafta hastanede 2 gün kalıyordum 37+4’de planlı aldılar ama 35’e doğru doğum sancılarım iyice hayatımı kısıtlamıştı
ReyHalVe21 Glprn4 beni ikinci oğlumda 38+5 de almışlardı bu bebeğimde 38+2 günlükken alıcaklar yani 5 Ağustos sezaryan günüm🥲
Mirosunannesi_0120 QueenM77 önceki doğumlarım da sezeryandi bide kistim var ağrılarım çok olduğu için belirledik gününü iki ameliyat birden olacak
incii_mom Mirosunannesi_0120 merhaba benim de kistim alınacak spinal mi olacaksınız acaba benim dermoid kist sizinki nedir
Busra1904 Glprn4 genelde 38+ 3 ,38+4 ,38+5 yada 39. Haftada alıyorlar ekstrem bir durum olmazsa. Yoksa daha erken de alabiliyor tabi
staRmama Sdnrymnklc sancım başladı bebeğim kanala inemedi sonra da kalp atışı düştü o yüzden acil sezaryene alındım
Betiniss Sdnrymnklc bebekler bağırsak gelişimini 38. Haftada tamamlar 38den önce doğan bebekler genelde kolik oluyorlar bende 37 doğum yapmıştım ve bebeğim 3. Aya kadar kolikti
myangelson Sdnrymnklc tansiyon sıkıntım vardı muayenede de yüksek tansiyon idrarda protein ile gebelik zehirlenmesi riskinden hemen aldılar apar topar
yldzmtlu Sdnrymnklc yok normal doğumda virüsün bulaşma riski çok yüksek olduğu için çocuğa mecbur sezeryan