yldzmtlu Zeynepackgz çok şükür küveze girmedi 2480 gr doğdu hpv virüsü yüzünden mecburiydi zaten doğumun normal doğum baslangici oluncada mecburen sezeryana alndim sıkıntı olmadı ama tabi her zaman gününde doğan çocuk en önemlisi bence cunku erken doğum genel olarak kolik bebekle karşı karşıya kalınıyor
biranne_birbebek Glprn4 40+5 👶🏼 sizde ve bebeğinizde sağlık açısından bir sıkıntı yoksa beklemeniz de bir risk oluşturmuyorsa 38 bana çok erken geliyor. En az 39 olmalı anne karnında geçirdiği bir gün bile çok kıymetli🌸
Anneoldum2 35Hatice kontrole gitmiştim 38+3 de suyu azalmıştı zaten tersti acil sezeryana alıcam dedi alındım sancı açılma yoktu planlı değildi
Merve-metin Glprn4 38 veya 39.haftada alıyorlar ama ben acil olarak 37.haftada sezeryanla doğum yaptım
Alismomss İlk gebeliğimde 38+3 te sezeryana alındım. Doktorum 1 hafta daha bekleme taraftarıydı ancak ben preeklampsi gecirdim (gebelik zehirlenmesi) tansiyonum baya yükseldi o yüzden acil aldılar ama normalde de Sezeryan doğum İçin 38-39 gibi alıyolar
leylasinan Glprn4 39 hafta. 38+2 günlük gebeyim bugün anestezi işlemlerini yaptm 5 Ağustos’ta sezeryanım var
akmammedova 35Hatice benim ilk bebeğim de tersti ters uzun süre kalması riskli diye 38+4 almışlardı sezeryana
Mirosunannesi_0120 QueenM77 önceki doğumlarım da sezeryandi bide kistim var ağrılarım çok olduğu için belirledik gününü iki ameliyat birden olacak