Devran 37+4üm haftaya perşembe alcak yani 38+4 tabi şuan gribim geçerse hastayken acil bi sebep olmadan almıyolar
elif_0935 kafahome sezeryan mi normal dogummu. Ben de 33 teyim şu an doktorum sezeryan olduğu için ilki buda öyle olacak diyor başka da birşey demiyor . Dua ediyorum kendi doguversin diye 😅
nevanur_srt elif_0935 bende aynı haftadayım ama 2 hafta ilerde gidiyor dedi (35 hafta tahmini ilerde olduğu hafta) kaçıncı haftada sezeryan alacaklar acaba bende daha gün almaya gidemedimde
Krdlnfrkn elif_0935 ilk dogumunuz kaç sene önce olmuştu bide istanbuldaysaniz Zeynep Kamil hastanesi sezeryan sonrası 2 inci doğumu normal olarak yaptirabiliyormus 3 sene geçtiyse ben Bağcılar hastanesi takipliyim dün ebeyle konuşmuştum o söyledi normal doğum düşünürseniz burası pek yanaşmıyor ama Zeynep Kamil yapıyor demişti
kafahome elif_0935 ilk doğumum normaldi ama ilk doğumdan sonra miyom ameliyatı oldum .normal doğum riskli dediler o yüzden sezaryan olacaktım. Sancım başlayınca rahim yırtılması olmasın diye hemen sezaryana aldılar
Betiniss Haftayı doldurması daha iyi bebek için 37den önce olan bebekler kolik olabiliyor içerde bir gün fazla durması dışarıda bir haftaya bedel
Bebekmert Glprn4 ilk bebegimde 39+3 te aldılar ikinci de 38+2 de aldılar sancı çıkmasa ikincide de 39 u bekleyecekti
minkmom_25 Glprn4 normalde 38 bittikten sonra herhangi bi gün alabilirler benim suyum geldiği için 38+2 de doğdu bebeğim
2cocuk2kopek anesi7272_ küveze falan girdimi canım benim çok kasılma ve sancım var ilaç kullanmama rağmen durmuyor yarın 36 oluyorum kontrolüm var devam ederse alıcam dedi Banada yarın netleşecek
elif_0935 nevanur_srt ne yaptınız gün almaya gittiniz mi . Salı günü konteolum var benim de 12 ağustosta . Gün versede dicem doktor a ama ben sancimin suyunun vs gelmesini beklicem erkenden çocuğu çıkartıp okulami yetisicez dicem sağlıkla duran biraz daha . Zaten normal doğum istiyorum . En azından denemek .
archiemom Anneoldum2 ben de tam 11 ağustosa 38+2 ye randevu aldım ama nstde sancılarım çıkıyor ben de baya bi hissediyorum, bakalım bekleyecek mi minik kız 🥲
35Hatice Ben de bir şet sormak istiyorum ters geldiğini bildikleri bebekte de doğum sancıları başlayana kadar beklerler mi sezeryana almak için yoksa hemen önden gün mü verirler yaşayan oldu mu? Ben en azından çocuk kendini gününü kendi seçsin istiyorum
akmammedova 35Hatice benim ilk bebeğim de tersti ters uzun süre kalması riskli diye 38+4 almışlardı sezeryana
ftm5523 35Hatice beni beklemediler bide ilk gebeligimdi ama cok alttan muayene ettiler yani ters olduklarini bile bile sancim yoktu 39.haftamdi sezeryana alindim
Annekuzusu123 Mirosunannesi_0120 bende 30+1 20 26 Eylül arası dedi o zaman gelince bakarız Allah izin verirse dedi