kimchikimdi ynzl Valla bende yorumlarda görmüştüm ve şehir hastsnesine gittiğimde bi tane hanımefendi söylemişti oradan biliyorum
kimchikimdi Mamiko_2020 Bana da Mete hocanın sekreteri demişti sordugum zaman balcali da 18 20 arasiymis
Merveeeeeee01 Mamiko_2020 hayır 35 güzelyalı yanlış söylemiş arkadaş geçen hafta arayıp sordum hatta 🤷♀️😅
kimchikimdi deryakrgz Nasıl örnek verecem bilemiyorum ama tiktokta karşıma çıkıyordu yazarsanız daha ne çıkar ve eşimin iş arkadaşlarının birkaç esi de memnun kalmamıştı
deryakrgz kimchikimdi bana Sezar ve Avrupa denildi. O zaman seçenek sunarsa Sezar hakkınde dedikleriniz aklımda bulunsun..
kimchikimdi Mamiko_2020 Ay inşAllah 35 falandır ben hep daha fazla biliyordum şaşırdım 35leri görünce bana 50 60 bin kusurler cok pahalı geliyordu
Mizgin2020 ynzl 40 45 bile olsa doğuma kadar yine de iyi diğer hastanelere göre inşallah artmaz canım
kimchikimdi ynzl Ay iyi o zaman gerçekten şu zamanda böyle fiyatların olması çok düşündürücü ve üzücü 35 diyince şaşırdım. İnşAllah her şey tam istediklerimiz gibi olur🎀
Mamiko_2020 deryakrgz ay sezar ve Avrupa’ya sadece serum iğne vs için gidin ben öyle yapıyorum yani onun haricinde adım atmıyorum inanın
kimchikimdi Merveeeeeee01 Ay bana sekreter neden yüksek fiyat verdi güzelyalıyı istiyordum bende sonra doktorum normal istiyorsan şehire git dedi kac kere en son bende şehir hastanesine gittim 🤦🏻♀️
Mamiko_2020 Merveeeeeee01 aayyy oohhh 😂😂😂Çünkü aşırı uçuk rakam yani birde 35ken ne ara 60 oldu dedim he 🥲😂😂35 diye bildiğim için okeyim yani doktoruma sormak vs hiç aklıma gelmedi o yüzden 😅