hizlivecocuku Kev ben de 8+3 üm özellikle sabahları aşırı açlık ve mide bulantısı oluyor bir şey yiyene kadar hayat benim için çekilmez bi hal alıyor
1kediannesi1 rabiiiij inşallah başlamaz canım benim 6.haftadan sonra başladı hala devam ediyor yemek yemek istemiyorum ama yemeyince midemden duramıyorum enteresan bişey 12 ye kadar dayanırsak geçer diye düşünüyorum
rojda14 1kediannesi1 başta ekşi turşu tarzı canım istedi şimdi hiç Bişey aşermiyorum 🥰 Bazende unutuyorum hamiş oldugumu çok farklı duygular 🤩 Ara ara kasık agrım çok oluyor 💕 8+5 şuan 😍
Nur_58 1kediannesi1 ilk hamileliğimde 20. Haftaya kadar bütün belirtileri yaşadım kusma, halsizlik vs. Umarım siz öyle olmazsınız 🥴 yani 3 ay da bitiyor diyenlere inanmayın 😁
_illaedep Pek birşey hissedemiyorum şuan yaşadığım zor günlerin üzerine birde hamile kaldım ama Rabbim bebeğime sağlık versin inşallah sadece onu düşünüyorum başka bir şeyle kafamı yormak istemiyorum
1kediannesi1 _illaedep belkide Rabbimden size bir hediyedir, geçirdiğiniz zor günlerde yara bandı niyetinde göndermiştir belkide 🥰
1kediannesi1 Yademm bende 6+6 da gitmiştim doktora o zaman duymuştum kalp atışını bel ağrısı arada bende de oluyor dinlenince geçerse normalmiş canım
insaninsan 1kediannesi1 adete göre bende 7+6 yım ama doktor geç yumurtlama dedi 5 gün geriye çekti. Hiç hamile gibi değilim hiç bir belirtim yok doktor söylememiş olsa hamileyim demem 🙈
Kkkbbbrrraaa 7.haftadayım bugünlerde aşırı koku hassasiyeti yaşıyorum o da midemi bulandırıyor genel olarak bi gün iyi hissediyorsam bi sonraki gün aşırı halsizlik bulantı oluyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
1kediannesi1 Kızlar çevrenize ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz, benim kaybım var 12. Haftayı en azından atlatmayı düşünüyorum