1kediannesi1 Ben 7+6 haftalık oldum, iki saatte bir bişey yemezsem aniden mide bulantısı baş dönmesi haksızlık oluyor kafamı yerden kaldıramıyorum siz neler yapıyosunuz 3 ayı doldursaydık hayırlısıyla sonra azalıyor diyorlar 🥰🥲
gunes1992 1kediannesi1 ben daha beşinci haftadayım keseyi ne zaman gördünüz doktor randevum cuma günü
Solin27 1kediannesi1 9+2 olduk bugün devamlı midem kazınıyor birer saat aralıklı olarak başta böyle değildim 9 haftaya girdiğimden beri öyleyim 🤭
Minikingunlugu 1kediannesi1 8+0 oldum bugün mide bulantısı halsizlik çok yoruldum hamileliğin ilk başından pes ettim ben 😃
rojda14 1kediannesi1 başta ekşi turşu tarzı canım istedi şimdi hiç Bişey aşermiyorum 🥰 Bazende unutuyorum hamiş oldugumu çok farklı duygular 🤩 Ara ara kasık agrım çok oluyor 💕 8+5 şuan 😍
bongomi 9+5 abi bir insan hiç aşermez mi ya sürekli acıkıyorum ama ne yiyeceğimi bilmiyorum canım hiç bir şey istemiyor 😭 aşermek istiyorum yediğimden mutlu olmak istiyorum iştahla yemek istiyorum
1kediannesi1 bongomi aynen yediğim şey 1 saat sonra midemde dönmeye başlıyor resmen neden yedin diye 🤣
1kediannesi1 gunes1992 5+5 günlükken keseyi ve yolk sacı gördüm 1 hafta sonrada kalp atışı için gitmiştim
1kediannesi1 Solin27 valla bende aynı ağzıma bişey atmayınca midem bulanıyor daha başında bu kadar yersek sonunda neler olur bilmiyorum 😂🥲
bongomi 1kediannesi1 umarım bir an önce geçer 🥹💗 allah hepimizin yardımcısı olsun hem çok güzel hemde çok zor bir şey ama bir an önce onu kucağıma almak koklamak istiyorum 🥹🥹
haticedrd Gün içinde sürekli uyuyorum uyanık kaldığım zamanda da bir şeyler yiyorum ve uzanıyorum sürekli 😣
1kediannesi1 bongomi amin bende aynı şeyi düşünüyorum valla bi kucağıma alsam bütün derdim endişem bitecek gibi geliyor 🥰
bebek308_ bongomi ah sen mi benmi yarabbi böyle deli gibi sarılıp o ilk kokusunu koklayıp rabbime binlercekez hamd şükür etmek istiyorum 🤲🐣🧿inşallah selametle kucağımıza almak nasip olur tüm gebelerin de inşallah 🤲🐣🧿😍
hizlivecocuku Kev ben de 8+3 üm özellikle sabahları aşırı açlık ve mide bulantısı oluyor bir şey yiyene kadar hayat benim için çekilmez bi hal alıyor
haticedrd 1kediannesi1 sıcak da daha çok etkiliyor bir de. 7+5 mide bulantım hiç yok denecek kadar az sizlerde de öyle mi sonraki haftalar da mı başlar yoksa
1kediannesi1 haticedrd bende mide bulantısı var hele sıcak bastığında çok fena oluyorum ama 8den sonra başlayan da varmış inşallah başlamaz sizinde
rabiiiij 7+1 tiksinti başladı bende ve acıkınca deli gibi acıkıyorum midem açlıktan buruluyo tuhaf bi hal alıyo ama iştah sıfır sürekli yatasım geliyor ve hassas göğüs uçları beni çıldırtıyor ama çok şükür bulantı kusma yok acaba başlar mı diğer haftalards
1kediannesi1 rabiiiij inşallah başlamaz canım benim 6.haftadan sonra başladı hala devam ediyor yemek yemek istemiyorum ama yemeyince midemden duramıyorum enteresan bişey 12 ye kadar dayanırsak geçer diye düşünüyorum