turkuaz61 yagizinannesii folik asit kullanıyo musun ben henüz doktora gitmedim sadece mesaj üzerinden konuştk doktorumda .şuan bişey kullan demedi . Acaba kalp atışını mı bekliyor yada söylemeyi mi unuttu
yagmurandrmk yagizinannesii tuzlu çubukla 3 gün geçirdim sizin biraz erken başlamış inşallah kısa sürer 🤲bulanmadığı her an kendinizi yemek yemeye verin tokluk hissi insanı çok rahatlatıyor ♥️
yagizinannesii yagmurandrmk Aç olunca gerçekten daha çok bulanıyor. İnşallah biran önce biter bu durum.
rabiaknt53 yagizinannesii aynı durumdayız ben ilaçların benim midemi daha bulandırdığını fark ettin sabah aç karnına aldığım ilacı doktorum yemekten sonra olacak şekilde değiştirdi biraz daha iyiyim , bana tuzlu çubuk ve sarı leblebi iyi geliyor dene bi
yagmurandrmk yagizinannesii açlık bulandırıyor havalar çok sıcak bulandırıyor çok garip bir dönemdeyiz yani inşallah sağlıkla sıhhatle bu zamanları atlatırız ♥️🤲
yagizinannesii turkuaz61 ben hamile kalmadan 2 ay kadar kullandım. Şuan için sadece d3 bide aspirin kullanıyorum. Bir tane düşüğüm olduğu için. İlk gebelimde ve bunda aspirin yazdı.
Mihrasina_ turkuaz61 benimde öyle sadece çok iştahım kapandı doyacak kadar yiyip üstüne başka biley yersem ozman midem almıyo