nrna Kızlar selam dün akşam kan verdim sonuç 229 çıktı. 7 Ağustosa randevu aldım 10 gün sonra kese görülür mü
nrna Deletedmom_8793 2. Gebeliğim inşallah bakalım ama öğrendiğimden beri midem çok bulanıyor bence psikolojik 😂😂
Gokturkmom_ nrna 94 ile öğrenmiştim 1hafta sonra görmüştüm düzenli artış olursa görürsünüz Allahın izniyle ❤️
visnelicheescake Gokturkmom_ Ay canım ben de cuma günü 460 ile öğrendim yarın randevum var bende görür müyüm ki🥹
yarensl visnelicheescake bende ilk 483 ile öğrenmiştim 2 gün sonrasına hastaneye randevu aldım alttan muayene ile gördüm
nrna Selim_Alparslan ileri tarihte randevu yok ama inşallah görülür karından alttan çok baktırmak istemiyorum oğlumda hemen kese görüşmüştü bakalım bu nasıl olucak
visnelicheescake yarensl Maşallah canım ben ertesi gün gittim kan verdikten sonra normal USG baktı gormedi umarım yarın kolayca görürüz 🥹
Selim_Alparslan nrna inşallah görünür canım benim iki bebegimde de alttan baktılar bir şey olmadı cok sukur
yarensl nrna karından bakarlar ama görünür mü bilmiyorum daha çok küçük olduğu için alttan bakıyorlar
yarensl visnelicheescake görmezse alttan muayene ile görebilir ilk haftalarımda 3 kere yaptırdım bi sıkıntı yaşamadım acı da yok
visnelicheescake yarensl Acı olmadığını biliyorum kuzum normal doğum yaptım o yüzden alttan muayeneye alışığım alttan muayene teklif etti ama ben kabul etmedim birşey olacağından değil biraz daha artış ile karından girmek istedim 🙂