yenigelmedimgerigeldim07 kbrklc16 bugün de göremedi doktor boş gebelik ama hemen sonlandırmak istemiyorum Çarşamba bi daha bakalım dedi. Özele gidiyodum. Salı da devlette bi doktora randevum var onu beklicem. Çok moralim bozuk. Haber veririm demiştim size o yüzden yazdım
Tinkerbelk yenigelmedimgerigeldim07 Allah yardımcınız olsun(( kaç haftaliksınız? Ben de bekliyorum embrio görmeyi onun için soruyorum (
kbrklc16 yenigelmedimgerigeldim07 beni detaylı ultrasina soktular canım hemen kabul etme bı git göster sende ins vardr yoksada üzülme vardr bundada bir hayır
yenigelmedimgerigeldim07 kbrklc16 salı devletteki doktora gidicem bakalım o ne dicek. İnşallah hayırlısı olur. Bi de bişeyi merak ediyorum. Soramadım doktora o an aklıma gelmedi yani. Bebek yoksa benim bulantılarım falan oluyo normal mi?
kbrklc16 yenigelmedimgerigeldim07 aa ben bebek var mı diye gttgm gün yani çarşamba günü doktor odasında değildi sekretere dedim ki ya benm cok bulantılarım var normal mi ne güzel işte bebeğin varlgni haber ediyo dedi sonra ultrasona soktu gerçekten vardı işte baya bulantı yaptı bende Akıntın var mı ?
yenigelmedimgerigeldim07 kbrklc16 yok akıntım, doktora gitmemiş olsaydım her şey yolunda ilerliyo gibi bana
8181 Benimde 7 haftalık kese var bebek yok görünmedi doktor boş gebelik olabilir dedi ama migdem fln çok bulanıyor
Tinkerbelk İnşAllah tüm bekleyenler ben dahil o kalp atışını görür ve saglıkla kucağımıza alırız🥺 en iyisi 8 haftada doktora gitmek, böyle olunca günler geçmiyor acaba oluşmuşmu bebek varmı diye(
kbrklc16 yenigelmedimgerigeldim07 çok takılma doktorun dedgne hemen başka bı doktora görün dur bakalım aceler etme
1789900987 yenigelmedimgerigeldim07 en iyisi 10 haftaya kadar bekle doktora gitme dua et yeter bazen ultrasonda göremiyorlar
yenigelmedimgerigeldim07 1789900987 inşallah Allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻