kbrklc16 Doktora gidiyorum kizlar smdi bı saate haber ederim haber bekleyen arkdslairm vardi aynı durumu yaşayan dua edin bana bakalım bebeği girucem mi 7+3 üm bu arada
G3434 kbrklc16 Merhaba bende görünce yazmak istedim. Benimde önce kese görüldü daha sonra bebeği gördük. İnsanın içinde ister istemez korku oluyor sizi çok anliyorum
yenigelmedimgerigeldim07 kbrklc16 bugün de göremedi doktor boş gebelik ama hemen sonlandırmak istemiyorum Çarşamba bi daha bakalım dedi. Özele gidiyodum. Salı da devlette bi doktora randevum var onu beklicem. Çok moralim bozuk. Haber veririm demiştim size o yüzden yazdım
damlagunes kbrklc16 benim geç döllehme oldu ama beta 2377 çıktı ben 15 gün sonra test yaptım şu an 10 haftalık olması laızm adet tarihime göre ama bebek daha dün gördük 6 haftalık doktorlar kürtaj dedi bekledik göründü
Feslegen7 kbrklc16 ay çok sevindim Allah bana da nasip eder inşallah 🙏🏼 her şey yolunds değil mi boyutlar hafta ile uyumlu mu yoksa geç döllenme mi dedi
kbrklc16 yenigelmedimgerigeldim07 ins cnm sakın benm gbi sknti yapma rahat ol Allah’a bırak haberini bekliyorum 💕
kbrklc16 Feslegen7 ins sende gorrrsun meleğini cnm 😍 yok normalde 7+3 ultrasonda 6 haftalik çıktı geç döllenme yani
Feslegen7 kbrklc16 ben 7.hafta ilk günü gittim bomboş kese vardı. 1 agustosta gideceğim 8 haftada yani inşallah görünür