Cicilininkini pa1403 kahvaltılık yiyemeyen ben senin tabagının aynısını maydanoz olmaksızın hazırladım kendime zevkle yedim kahvaltıda ne yesem diye düşünürüm normalde hep hersey midemi bulandırcak hisssi vardı tabagm sayesin yırttım bugün 😀 tesekkrler afiyet olsn
Hanfak pa1403 canım bana doktorum başlarda maydonozu çok tüketme demişti, ödem attırıcı ve idrar söktürücü özelliği olduğu için bebek için zararı olur diye
pa1403 Meridaily gebelikte bir gıdadan uzaklaşınca uzun süre tüketemiyorum onu o yüzen hiç fırsat tanımıyorum kendime her sabah zorluyorum🫶🏻
Annekuzusu123 Meridaily ben 30 hafta oldum hala yiyemiyorum yumurta bi türlü yeme yönteminizde bulamadım
yucellirem Ben her sabah ilk önce, Yarım muz&avokado&ceviz&elma&kefir blenderdan geçirip içiyorum bulantılarıma çok iyi geldi daha sonra iki yumurta ile salatalık domates peynir zeytin 1 dilim ekmek ile kahvaltı yapıyorum tok tutuyor akşama kadar 😍
Meridaily pa1403 inşallah ben de yemeye başlayabilirim tekrar🥺 gebelik öncesi 1 sene her gün yumurta yemiştim 5. Haftayla beraber bir tiksinme geldi 😅
Cicilininkini pa1403 öyleymiş gercekten asırı rahat ediyomus mide bu sayede ben genelde kendimi şişiriyomusum bos yere hersey gözümde kararmıs oluyo ama aclıktan midem bulanıyo hemen pizza puaca çıkarıyorum buzluktan atıyorum fırına dedigim gibi ama midemde rahatsız oluyo bu tabak midemi baya rahatsız etmedi
pa1403 Powerpuff23 evet haklısınız 4-5 dal yedim sadece, bu aralar canım sürekli ekşili yeşil salatalar çekiyor pestisit yüzünden yeşilliğe de yanaşmıyorum çok bakalım 🫶🏻
ozlem7090 pa1403 pa1403 tam olarak aynı durumdayım canım 6+6 oldu benim de ama asla bisey yiyemiyorum yesem kötü oluyorum yemeyince de bebeği besleyemekten korkuyorum 😔 tek yiyebildigim şeyler serin soğuk meyve tarzi şeyler
Polyanna35 ozlem7090 Korkma❤️ Allah öyle bir yaratmış ki gerekirse kalsiyumu kemiklerden çekiyor yine de besleniyor. Bebiş için değil kendin için yemeye bak ama yiyemezsen de endişelenme hiç🌸
Polyanna35 pa1403 Maydanozları çıkar rütininden kasılma yapıyor ilk aylarda😇 21 deyim domates görmek istemiyorum nasıl yakıyor bir bilsen şimdi ye 2. Trimesterde düşman oluyor 😁 Ne yediğime gelirsek öyle bir rutinim yok o an ne kolayıma gelirse🫣🤷🏻♀️
262634nur pa1403 36. Haftamdayım yumurta yemekten tiksindim çok zor yiyorum. 1 yumurta zeytin kaşar peynir beyaz peynir salatalık yiyorum genelde sıcaklardan bunu bile zor yiyorum 😌
Aysenurog Turuncukelebek bana da yeme sakın maydonoz vs demişlerdi doktora sordum tabiki yiyebilirsin aşırı kaçmadığın sürece demişti. Örneğin salatanın içinde ya da kahvaltıda üç beş daldan bişey olmaz demişti