Zeynep0742 pa1403 34+6 dayım artık sıcaktan bişey yiyesim gelmiyor 😓 domates salatalık peynir zeytin bu kadar. Başka birşeyi midem almıyor bunlarida zorla yiyorum . Maydanoz çok tüketmeyin diyorlar bu arada onun yerine roka yiyorum bende
Senacanblt_ pa1403 özel olarak yaptığım birşey yok valla o an canım ne istiyorsa onu yiyorum ama mutlaka ceviz oluyor tabağımda
Solin27 pa1403 ilk zamanlarda bende öyleydim ama şuan bunu bile yediğimde midem bulanıyor zorluyorum kendimi şu bile içerken öyleyim 9+3 olduk bu arda gitikçe zor oluyor 🙃
pa1403 Zeynep0742 ben daha yolun başındayım aman allahım nasıl geçecek böyle. Sizin çok az kalmış sağlıkla kavuşun🧿
Zeynep0742 pa1403 teşekkür ederim canım inşallah sende☺️ sorunsuz sıkıntısız güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah 🤲🌷
CansuAB Solin27 ay bendee 9+2 yim zorla peynir ekmek burnuma koku gelirse onuda yiyemiyorum yemeyince daha da kötü çaresizim desem yeri
Ayseguls_baby pa1403 yumurta, domates, salatalık, zeytin, beyaz ve kaşar peynir, avokado, ceviz ❤️ benim her gün fix kahvaltım böyle bazen tost yapıyorum ya da canım farklı bir şey isterse simit börek gibi onu yiyorum yanında. 18+3 haftalığız 🩷
Visneli1so-s pa1403 aaa bacım sen o haftalarda yine yiyorsun maşallah diyeyim ben o haftalarda bulantıdan sadece simit felan yiyorudm akşama kadar açtım çok şükür azaldı bulantı 31 haftaligim
Ftm2025 pa1403 ben ilk 3 ay maydonoz yemedim Avakado muz yumurta kaşar karpuz peynir günlük kahvaltım
Bilgemaitri88- 2 yumurta, zeytin, peynir, biber, salatalık, domates, tahin-pekmez ve ekmek bu masum günlerde bazı canavara bağladığım zamanlarda ise poğaçalar, kekler, kızartmalar. 27 +6 yız iştahımız hep açıktı 😅
Fizikcifizik pa1403 maydonozu tavsiye etmiyorlar. Folik asit açısından zengin tamda zamanı olan semizotunu tavsiye ederim
Srteacher İki organik yumurta, yarım avakado, kaşar, zeytin, salatalık, domates, ceviz ve doymayacak gibi hissediyorsam yanında ekmek
Powerpuff23 pa1403 Maydanoz çok riskli ama dikkat etmeniz lazım. Araştırarak doktorunuza danışarak tüketin dikkat edin lütfen ilk aylardasınız birde. Bazı baharatlar, maydanoz, hurma, ananas, maydanoz bunlar rahim kaslarını uyarıcı etkiye sahip. Bu saydığım bazı yiyecekleri gebeliğin son haftalarında rahim kasılmaları olsunda doğum kolay geçsin diye tüketiyorlar, ilk aylar riskli.
pa1403 Powerpuff23 evet haklısınız 4-5 dal yedim sadece, bu aralar canım sürekli ekşili yeşil salatalar çekiyor pestisit yüzünden yeşilliğe de yanaşmıyorum çok bakalım 🫶🏻
prenseslerblogg pa1403 şuan 11+6 yız ama ultrasonda bir hafta öndeymişiz bu hafta iştahım geri geldi ama ağzımın tadı aynı maalesef.. kahvaltı da kaşarlı tost özellikle tam buğday ekmeği yanına domates salatalık yumurta bazen sahanda yapıyorum omlet gibi biberli ya da menenemli vs yanına kaşar tahin pekmez mutlaka bir iki kaşık yerim bebeğe kilo aldıran besinlerden, zeytin salatalık yeşillik şuan yemiyorum hiç istemiyor canım ama kışın çok yerdim ilk hamileliğimde bide çay falan içemiyorum vişne suyu seviyorum bana iyi geliyor öyle yani aslında klasik kahvaltı yapıyorum bazen patates kızartması kızıma kızartınca bende bir iki tırtıklıyorum 🫢🤣
Turuncukelebek Herkes maydonoz zararlı demiş ama zararlı olması için aşırı aşırı tüketilmesi gerekiyor veya suyunu kaynatıp içmek gerekiyor sizin yediğiniz miktarda hiçbirşey olmaz merak etmeyin
Aysenurog Turuncukelebek bana da yeme sakın maydonoz vs demişlerdi doktora sordum tabiki yiyebilirsin aşırı kaçmadığın sürece demişti. Örneğin salatanın içinde ya da kahvaltıda üç beş daldan bişey olmaz demişti