isimsiz12 zehraninannesii inşallah onceliğimiz sağlık ama o kadar kız istiyorum ki inşallah gönlüme göre verir Rabbim 🤍🌸🥹
zehraninannesii Sultansultis benim ilk çocuğum erkeğe benzetildi sonradan gittim tam kesinleşmişti fetal dna testini bilmiyorum hiç yaptırmadım nasıl bir test ki o -_-
Sultansultis zehraninannesii annenin kanından bebeğin genlerinin alındığı ve incelendiği bir test, genetik hastalıklar ve cinsiyet öğreniliyor, sadece koldan bir tüp kan vererek bir sürü bilgiye ulaşıyorsunuz harika bi teknoloji
Ozlemkaan zehraninannesii benim de bakalım ya Aralık sonu ya Ocak başı olacak, ikinci bebeğim bir kızım var şimdi bir de oğluşumuz geliyor 🤗
zehraninannesii Ozlemkaan oğlanlar biraz geç gelir ocağın başında gelebilir en iyi Allah bilir cnm sağlıkla gelsin
Ozlemkaan zehraninannesii amin ama benim sezeryan olacağı için bakalım doktor ne zaman uygun görürse heralde
Eslemmnur19 14+5 kız dedi ama haftaya tekrar gel kesinlestrelm dedi ama iki çizgiyide gösterdi ama haftaya gel dediği icnde emn olamadm bnde yaa🤔
Btl0101 13+5 ocak sonu görünüyor. Doktorumuz 16 olmadan tahmin bile etmiyor cinsiyeti sabırla kontrol günümü bekliyorum 🤭 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşllh 🌸
zehraninannesii Btl0101 amin cnm ama seninki neden gözükmemis ki ultrasona girmeden önce çikolata ye hareketlensin inseallah
gorkemakdmr zehraninannesii ocak 11 olarak gözüküyor 16+3 deyiz bizde cinsiyeti daha bilmiyoruz göstermiyor kendini