Skl78 Aslanmomm acil durum olmadıkça suni sancı vermiyorlar… bende sancım gelsin diye bekleyip duruyorum
Aslanmomm Skl78 benim acil bi durumum yoktu yani ne sancı ne su gelmesi vs. Günü geçiyor diye suni vererek doğumu başlatmak istediler
Skl78 Aslanmomm bebeğin kaka yapma olasılığı artıyor tabi .. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin herkese
Grcnhsn Aslanmomm devlette mi takiptesiniz özelde mi? Devlet hastanesindekiler bana 41den önce müdahale edemeyiz dediler. Tam 41 de yarış yapılacak suni sancı için
Aslanmomm Roserin_Kaya etraftakilerin de dogurdun mu sen daha doğurmadın mı soruları beni yıldırdı inan ki 😂
altugalev Demek ki suni sancı yaygın kullanıyor bence korkmaya da gerek yok bende yarın yatış yapıcam hayırlı haberlerle buluşalım Grcnhsn
Aslanmomm altugalev ben de yarın yatış yapacağım kendi sancım gelmezse suni mecbur benim ilk dogumda kendi sancım aşırı çoktu suni vermediler bakalım bu sefer ne olacak 😬 inşallah iyi olur sağlıkla kolaylıkla doğuralım inşallah 💜
52N Pnarebe bende 40’a girdim kendi sancımız gelmedikçe suni veriyorlar mı ya da acil bir durum olmadıkça ilk gebeliğim de o yüzden soruyorum
Skl78 52N dün gitmiştim kontrole herşey yolunda gözüküyordu . Pazar tekrar gideceğim 41+3 e kadar bekleyebiliriz dedi . O zmana kadar gelmezse öğün konuşuruz dediler . İnşallah bi belirti olur tez zamanda doğum bekleyenlere 🤲🏻
Mervee166 Biz de 39+3 olduk hiç hareketlilik yok doktor pazartesiye kadar süre verdi kendi isteğiyle gelmezse suni sancıyla ya da sezeryanla alırız dedi. Bir şey olmadıkça sezeryan hiç istemiyorum ama suniyi de bilemedim ilk gebeliğim tedirgin gibiyim