Aslanmomm Temmuz annesi olacaz derken Ağustosa kalacaz sanki 😂 benim kızın gelesi yok herkes doğurdu da bi tek ben kaldım gibi hissediyorum 🥹😂
Aslanmomm Skl78 bugün gittim yatıracaklardı suni vereceklerdi istemedim nst bebek hareketleri iyiydi imza atıp çıktım
Pnarebe Bende 40-1 bugun okadar şey yapmama ragmen hiç bişey yok . Yarın sabah yatışım olacak nasipse suni sancı verilecek
Aslanmomm Pnarebe doğurdunuz ozaman :) ben de bugün gittim suni sancı vereceklerdi istemedim kendi sancım gelmezse cumaya kadar gidicem mecbur
52N Pnarebe bende 40’a girdim kendi sancımız gelmedikçe suni veriyorlar mı ya da acil bir durum olmadıkça ilk gebeliğim de o yüzden soruyorum
Burcuuse Tesadüf mü bilemem 38. Haftayı doldurur doldurmaz bir tabak ananas yedim yarım saat sonra suyum geldi Bi kaç saate de Suni sancı ile doğum yaptım😀
Skl78 Aslanmomm acil durum olmadıkça suni sancı vermiyorlar… bende sancım gelsin diye bekleyip duruyorum
altugalev Aslanmomm haklısınız valla bekliyoruz bakalım 40+5 inşallah bu gece olur suni sancıdan hafif korkuyorum