Deletedmom_182 Salihanurrr polifarma. Hani verdikleri su olan serum varya dümdüz ilaçsız. İlacı ona sıkıyorlar genelde. O işte 😀. İçinde magnezyum var
Deletedmom_182 Banada ortopedi müdahale etmedi. Röntgen çekmek istedi kadın doğum izin vermedi. Ancak son ihtimal MR Çekin dedi onu da son ihtimal Hayati bir durum yoksa çekmeyin dedi
Salihanurrr Deletedmom_182 mr daha da sakıncalı tabi. Allah mecbur bırakmasın da yapacak birşey yok çekeceğiz çekeceğiz de inşallah hafif atlatırız🤣
Salihanurrr HavvaM0806_ öyle vallahi. Kasık ağrısı çektim haftalarca başlarca. Sonra kilolar yüklendi aman çok kilo aldım diye tam şikayet ederken bu çıktı şimdide.. 🤦♀️ hayırlısıyla gelsinler de kolaylıklada geçsin inşallah bu dönemimiz
Deletedmom_182 Salihanurrr Salihanurrr Aslında MR, röntgene göre çok daha güvenli. MR’da radyasyon yok, sadece manyetik alan kullanılıyor. Kadın doğumcular genelde röntgene çok karşı çıkar ama MR’ı acil durumlarda önerirler.
Salihanurrr Deletedmom_182 bende mr daha sakıncalı diye bilirdim hep adı bile böyle beni korkutuyo onun ya 🫣
Esra-kk Salihanurrr magnezyum değil cnm kalsiyum kullandım öyle geçti aynı zamanda magnezyum da kullandim
Esra-kk Salihanurrr sağlıkocagi yazıyor saten cnm istersen ismini söyleyim şuan 37+3 hala kullanıyorum
oonambirnambir Salihanurrr bende 20 haftalığım ve aynı durumlar bende de var, gece 4 lere kadar uyumadığım oldu, gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
Salihanurrr oonambirnambir aynı aynı. Ki ben uykuyada çok düşkünüm ben de uyuyamıyosam 🤣 yastıksız yatmam imkansız zaten bacaklarımın arasına koyuyorum
oonambirnambir Salihanurrr bende öyle yapıyorum vala 🤣, bazen yastık unutuyorum eşimin bacağını koyuyorum 😁😁