bsrsl_2016 arkadaşlarım da da ben de de tutmadı kızlar 😂😂
Çin takvimi
bsrsl_2016 Bana hep kız diyorlar merakla bekliyorum 😂
Bende de cin takvimi tutmadi🤔 cin takvimine gore cinsiyet erkek gozukuyordu ama kizimmm oluyor 😁😍
YagmurDaskn saclarina dikkat et uclari kahve tonuna donuyorsa kiz saclarda acilma oluyorsa sari tonuna yaklasiyorsa erkek ☺️ Bende tutmaz diyordum ama hamilelikte vucudumuzda ilk saclarda degisim oluyormus doktorum demisti ve bende tuttu insallah sende de tutar canim 🙏
Benim bi yakinim yapti kendi hamileliginde dogru cikti benim hamile oldugumu duyunca bana da yapti hissettigm cikti ama nasip tabi gönlumden gecen de cikan Rabbim herkesin gonlune gore versin saglikli insaAllah🙏
bsrsl_2016 bende tuttu canım
- Düzenlendi
Bana kız çıktı ama oğlum olacak ☺️
bsrsl_2016 yanlışta cıkıyor bende kızdı erkek cıktı
Mart ayi dogumluysaniz 1 yas eklemek gerekiyormus sayfaya girildiginde nasil yapilacagi yaZiyor alt kisimda zaten.
Merakliana benimde ilkinde erkek dedi tuttu ikincide de erkek dedi o da tuttu suan 22 haftaligiz oglusumu bekliyorum🤗
Hrcan bnm uçları hep öyle normalde siyah ama uçları daha çabuk yıpranıyor ya kahvemsi oluyr
ikinciprensimgeliyor ya hayırlısı. Bende ogluma arkadas olsun diye ikicide erkek isterm ama sanki kız olcak gibi hissedyrm 😍 saglıklı olsunlarda
bsrsl_2016 canim yipranma olarak bakma sacin uclardan yukari dogru kahvelesicek yani bakir rengi gibi olucak ☺️
Elif92 Merhaba😊 bu siteden bakmıştım https://www.chinesegenderchart.info/gender-prediction.php#predict
İlk kısma doğum gününü, ikinci kısma (date of conception kısmına) son adetinin ilk gününü yazıyorsun, ona göre cinsiyeti gösteriyor takvim olarak😊 (lunar age kısmında 1 yaş ekliyor)
İlk kısma doğum gününü, ikinci kısma (date of conception kısmına) son adetinin ilk gününü yazıyorsun, ona göre cinsiyeti gösteriyor takvim olarak😊 (lunar age kısmında 1 yaş ekliyor)
Dmlaaa canım attığın siteden baktım kız çıkıyor bakalım nasipp🥰🥰 teşekkür ederim
bsrsl_2016 bana da kız dedi ama erkekmiş minik aşkım😂
bsrsl_2016 rica ederim, umarım gönlündeki gibi olur 🤗