tgcaydn aminnnn inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Evet haklısın güzel anne💐 her zorlukta bir kolaylik, her gecenin bir sabahı vardır 🤲🏻 bizler de bebeklerimiz ve sevdiklerinizle birlikte aydınlığa kavuşacağız inşallah vakti gelince 🤲🏻 arkadaşım hamileliğinin ilk bes ayı kustu diye bebek yapmaktan korkuyor… inan benim halimden iyidir sürekli kusuyor olmak dedim. İnsanlar da nasıl yaklaşacağını bilemiyor bana, dokunsalar ağlıyorum çünkü 😪 bebeğim iyi, ben iyiyim çok şükür, kavuşacağız Ekim ayı ortasında inanıyorum 💪🏻 bir de 2.5 yaşında oğlum var, onunla yeterince ilgilenemiyorum diye üzülüyorum ama sağlık olsun, telafi ederim, çok şükür ki yardım edenler var 🤲🏻 Allah başımdan eksik etmesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İlk gebelikte öyle oldu, ben bir heves hunharca alışveriş yapmıştım. Kitaptan tut da, oyuncak kıyafet vs. Hatta iki yaş için aldıklarım bile vardı, sonra doktora bir gittim şok olduk. Hiçbir şey hissetmedim çünkü ne ağrı ne sancı… Acil yatış ameliyat dediler, ağlaya ağlaya geçti. Hunilesme vardı kesede, su her an gelebilir dediler.. yemeği bile yatar pozisyonda yiyordum, hemşire eve gelip iğne yapıyordu vs vs. Sadece doktor için kalkiyordum yerimden. Hey gidi günler diyorum ve inanıyorum ki bu gebeliklerimi için de diyeceğiz ay geçti gitti şükür diye. Tuplerimi de baglatmayi düşünüyorum. Allah evlatlarima sağlıklı, huzurlu, mutlu başarı dolu bir ömür versin 🤲🏻 senin minigine de aynı duaları ediyorum🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Her şey bizim için çok çok çok güzel olsun🤲🏻💐 şu konuşmadan iki sene sonra, ayy evet ne günlerdi deyip gülüp geçelim inşallah 🤲🏻