cindyy 8+1 gün hamileyim. Ne bulantı ne kusma var. Aş erme durumum da yok. Beta HCG yükselince bulantının artması gerekiyor normalde. Bir anormallik var mı korkuyorum açıkçası. Kontrole de gidemiyorum merkezden çok uzak bir yerdeyim.
elinaz1 cindyy ne kadar güzel bulantısız ve belirtisiz oluşu kalp atımını duyduysanız korkmayın herkeste belirti olmak zorunda değil 💐
vilanelle cindyy çoğu arkadaşımda hiç bulantı olmadı rahat ol muhtemelen şanslı ekiptensin :) kalp atışı duydun mu?
1kovakizi cindyy valla büyük şans.ben 15 haftalık oldum prilam bağımlısıyım artık içmezsem afedersin çok kötü çıkarıyorum yediklerimi.korkmana gerek yok şanslı kesimdesin😂
ylnydgd Sıfır belirti ile ilerleyen %20 lik şanslı kesimden olabilirsin ama bi sabah ansızın mide bulantısı ile de uyanabilirsin 😁 umarım böyle geçer 10+5 teyim hiç aşermedim bence o kısım ilerleyen dönemde olacaktır illa olacaksa.
cindyy İlk bebeğimde kalp atımı olmamıştı, çevreden de çok duyuyorum kalbi duruyor falan diye. Açıkçası korkuyorum
vilanelle cindyy o zaman prenses hamilelik geçiriyosun demektir, çok dillendirme :)) ben bulantı iştahsızlık mod düşüklüğünden hiçbir şey anlamıyorum kendimden
Baklavaseverim cindyy Olabiliyor gayet normal ve çok güzel bir şey benim de sadece sabah istifram olurdu onun dışında bazı gıdalara tahammülüm yoktu ismi bile midemi bulandırırdı genel olarak dışarıya bakınca rahattım ama mide sorunumdan ötürü bana mide bulantısı çok normal gelir günlük yaşantıma devam ederim alışkınım ondan belki etkilemedi ama 7. Ay dan sonra bende aşırı bir bulantı olmuştu bazısında başta değil sonda olurmuş 🥰🥰
Mrsz Benm 2. Defa ilacım değişti şanslısın valla 9 haftadır sanki ben yaşamıyorum dünya dönmeye devam ediyor öyle bitsin istiyorum ki
vanilya_kokusu Mrsz şuan bu postu okurken bir posta kustum sabahları özelikle çok fena bide kendi evimde bisye yiyemiyorum
Yazmelegi_ cindyy bulantı kusma yoksa cok şanslısın. Herkeste olcak diye bisey yok❤️ bende var ve maffediyo
Mrsz vanilya_kokusu evet ya insanın bakanı da olmayınca.önceki hamileliğimde çalışıyordum kahvaltı yapıyorduk arkadaşlarla .Öğle yemeği çıkıyordu iş yerinde.Kussam da bişeyler yiyordum.Şimdi evde olunca ne kimse bişey hazırlıyor eşim yapıyor canım istemiyor ne benim yapacak halim var 😢
vanilya_kokusu Mrsz Bende bir çocuk daha var bide, 🥺 midem bulanıyor 24 saat artık zaman geçsin istiyorum Allah’tan eşim evde bu aralar 15 gün sonrs da yıllık izne çıkacak en azından kızım la ilgilenir ben bişey yapamıyorum mutfağı temizleyene kadar mahf oluyorum
Ftmnur11 cindyy ben oğlumda hamile olduğumu bile fark edemedim .teyzenin biri sen gebesin dedi .yok canım dedim.adet olmayınca dur bı test yapıyım dedim silik çıkmıştı.daha inanmadım gittim kan verdim o şekilde öğrendim.doguma kadar ne bulantı ne halsizlik ne diğer belirtiler asla yaşamadım 😄 ikinci gebelikte de yasamadigim şey kalmadı 4 haftalıkken bulantı kusma salatalık turşu tuzlu ekşi ne varsa canım çekti.durup durup uyuyordum olduğum yerde.ama devam etmedi kürtaj oldum.yani kaç çocugun olursa olsun hepsininde anneye yarattığı belirtiler farklı.bana oğlundan sonra istersen 3 daha doğur hiç birinde bulantın olmayacak demişlerdi ama öyle olmadı.oglanda hiç bişey yasamazken ikincide anam ağladı resmen..bulantın falan olmadığı için şanslısın.belirti yok diye gebelik kötü gidecek yada bı sorun var demek değil.hatta soranlara halsizim falan de nazara gelme 💛 inşallah sağ salim kucaginiza almak nasip olur 🪻
Mrsz vanilya_kokusu benim de öyle canım🤣çocuğun altını değiştirirken bile öyle zorlanıyorum ki burnuma kolonya falan sıkıyorum ,sabahın 7 sinde işe gider gibi kalkıyor zaten😭Allah eksikliklerini göstermesin🙏ama küçük çocukla hamilelik çok zor
Busranur_mnts cindyy ben de o haftalarda iyiydim 9. 10. Hafta gibi hazımsızlık bulantı falan başladı hamileliği rahat geçirmen daha iyi bebek durumu iyiyse endişelenme şimdi yemek zor yiyorum 🥲🥲
vanilya_kokusu Mrsz bende aynı kızımi değişince öğuruyorum resmen bu bulantılar ne zaman geçecek ya bide giderek pik yapıyor sanii
Mrsz vanilya_kokusu 8-9 -10 a kadar pik yapar diyordu chatgpt.önceki 17-18 haftalıkken geçti benim bu ne zamana geçer bilmiyorum inşallah o kadar sürmez .İstiyorum ki beni uyutsunlar bulantım geçince kaldırsınlar valla yaşamıyorum sanki